Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
8 June 2017 - Jeremy

Teslarijders houden goed rekening met het milieu, maar ze zijn niet de netste automobilisten. Ze claimen te vaak een schade die vaak duurder uitpakken dan bij andere auto's uit dezelfde klasse. Bezitters van een Tesla Model S of een Model X gaan daarom nu 30% meer betalen.

Schadeclaim
Volgens de Amerikaanse autoverzekeraar AAA dienen bezitters van een Tesla Model S of Model X veel vaker schadeclaims in dan bezitters van een andere auto uit dezelfde klasse. Ook zijn de schadeclaims bij de bezitters van deze auto's een stuk hoger.

Teslarijders zijn vaak betrokken bij ongelukken en de reparaties hiervan zijn erg duur. Dit is de reden dat deze Tesla-rijders 30% meer gaan moeten betalen voor hun autoverzekering.

Kosten
De kosten voor de reparatie bij een Tesla auto zijn twee keer zo duur dan de gemiddelde reparatiekosten bij andere auto's uit dezelfde klasse. Bij een defect aan de achterwielaandrijving van de Tesla Model S wordt ongeveer 46% vaker dan gemiddeld geclaimd. Automobilisten met een Tesla Model X dienen ongeveer 41% vaker dan gemiddeld een claim in. Volgens Highway Loss Data Institute kosten die claims ongeveer 89% meer dan gemiddeld.
Boetes
Ook staan Teslarijders in de top 5 van bestuurders die het vaakst een boete krijgen. In 2016 ontvingen de Teslarijders de meeste bekeuringen van alle leaserijders. Na Teslarijders rijden de Landrover- en de BMW-rijders de meeste boetes. Vervolgd door Audi- en Alfa-Romeo rijders.
Autoverzekering afsluiten
Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een autoverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke autoverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een autoverzekering die bij u past.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright