Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
31 May 2017 - Jeremy

De zomer komt er weer aan. Dit betekent ook dat veel Nederlanders erop uit gaan. Een dagje naar een pretpark, naar de dierentuin of naar het strand. Maar deze dag kan vervelend eindigen als uw spullen gestolen worden of als u uw spullen kwijtraakt. Maar zijn uw spullen bij een dagje weg eigenlijk verzekerd? In deze webblog leggen we dit aan u uit.

Schade
Als u gezellig een dagje uit gaat en u krijgt schade aan uw waardevolle spullen, is dit niet verzekerd door uw reisverzekering. Maar wanneer u vooraf een overnachting geboekt heeft, valt dit wel onder uw reisverzekering. U krijgt in dit geval de schade terug van uw verzekeraar. Uw reisverzekering vergoedt diefstal, verlies en schade aan uw spullen tot een maximumbedrag.
Diefstal
Wanneer uw waardevolle spullen zoals uw camera of uw smartphone gestolen worden tijdens een dagje uit, dan is dit verzekerd door uw inboedelverzekeraar. Dit is niet het geval als u uw spullen ergens achterlaat als u bijvoorbeeld een attractie in bent gegaan.
Tips
  • Laat zo veel mogelijk waardevolle spullen thuis die u niet gebruikt.
  • Gaat u in een wilde attractie zoals een achtbaan? Neem uw smartphone of camera niet mee in de attractie.
  • Berg uw waardevolle spullen goed op in uw tas of in een kluis.
  • Gaat bijvoorbeeld uw camera of uw zonnebril kapot? Het is altijd handig om hier eerst foto's van te maken voordat u deze kapotte spullen weg doet. Het komt weleens voor dat de verzekeraar vraagt om deze foto's voordat ze besluiten om vergoeding uit te kleren.
Inboedelverzekering afsluiten
Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een inboedelverzekering afsluiten. U kunt op onze website ook precies zien welke inboedelverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een inboedelverzekering die bij u past.

 

 

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright