Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?
31 May 2017 - Jeremy

Bent u van plan om binnenkort een tweede auto te kopen? Wanneer u een tweede auto koopt, heeft u ook een tweede autoverzekering nodig. Maar hoe zit het met een tweede autoverzekering? In deze webblog leggen we dit aan u uit.

Tweede autoverzekering bij dezelfde verzekeraar
Bij de meeste autoverzekeringen profiteert u van korting wanneer u uw tweede, derde of zelfs vierde auto verzekert bij dezelfde verzekeraar. De korting die u dan ontvangt, is meestal gelijk aan de korting die u op de verzekering van uw eerste auto ontvangt vanwege uw opgebouwde schadevrije jaren. Maar niet iedere verzekeraar geeft deze korting.

Als u een tweede auto koopt, dan is het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd altijd 0. Op onze website www.verzekering.nl kunt u verschillende autoverzekeringen vergelijken met elkaar.

Voorwaarden
Er zitten wel een aantal voorwaarden aan het verzekeren van uw tweede auto. U dient hieraan te voldoen voordat u gebruik kunt maken van de tweede autoregeling. De voorwaarden verschillen per verzekeraar. Maar de volgende voorwaarden gelden bij de meeste verzekeraars:
  • De hoofdbestuurder van de auto moet uw partner of uzelf zijn.
  • De bestuurders moeten minimaal 24 jaar of ouder zijn.
  • Uw auto mag niet op naam van uw kind staan.
  • U moet de auto op uw eigen naam of op de naam van uw partner verzekeren.
  • U mag de afgelopen 1 of 2 jaar geen schade hebben gereden.
Autoverzekering afsluiten
Maak voordat u een nieuwe autoverzekering afsluit altijd eerst een vergelijking en voorkom dat u onnodig teveel betaalt. Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een autoverzekering afsluiten. U kunt namelijk op onze website ook precies zien welke autoverzekering het goedkoopste is en welke het beste bij u past.

Kijk hier in onze vergelijker voor een autoverzekering die bij u past.

 

 

Gerelateerde artikelen

Vergelijk de beste verzekeraars

© copyright