Turien inboedelverzekering

Waarom Turien inboedelverzekering
Turien inboedelverzekering afsluiten. Vergelijk inboedelverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste verzekering voor jouw inboedel via Verzekering.nl

Turien inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Turien kun je jouw inboedel laten verzekeren tegen schade waaronder brand, bliksem of neerslag. Met inboedel worden spullen in jouw woonhuis of appartement zoals persoonlijke bezittingen of meubels bedoeld. Turien biedt diverse dekkingen aan voor de inboedelverzekering, waarmee je jouw bezittingen goed en eenvoudig kunt laten verzekeren.

Turien biedt drie pakketten aan voor inboedelverzekeringen. Niet iedereen zit in dezelfde situatie. Daarom is het handig om te kunnen kiezen welk pakket het beste bij jou past. Turien biedt dan ook 3 pakketten aan. De pakketten die Turien aanbiedt zijn:

  • Primair inboedel dekking. Dit is een basisdekking die je bij Turien kan afsluiten tegen een lage premie.
  • Prima inboedel dekking. Dit is een hele degelijke inboedelverzekering voor de meeste mensen. De premie en voorwaarden zijn goed in balans.
  • Premium inboedel dekking. Dit is een specifieke verzekering voor mensen in het hogere segment. Het is gericht op inboedels van meer dan € 100.000,- en gaat voor de beste polisvoorwaarden.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Turien Primair-dekking

Bij de Turien inboedelverzekering is het mogelijk om de Primair-dekking te kiezen. De Primair-dekking van Turien is een basisdekking, waarbij jouw inboedel standaard verzekerd is tegen schade door onder andere brand, bliksem en storm. Je kan bij Turien deze basisdekking aflsuiten tegen een lage prijs. Met de primair-dekking worden extra uitgebreide schadeoorzaken gedekt. Audiovisuele -en computerapparatuur wordt tot een bedrag van € 12.000 vergoed. Daarnaast worden lijfsieraden tot een bedrag van € 7.500 vergoed.

Turien Prima-dekking

Er is ook de mogelijkheid om bij de Turien inboedelverzekering de Prima-dekking te nemen. De Prima-dekking van Turien is een uitgebreider pakket dan de Primair-dekking. Met de Prima-dekking wordt je allrisk gedekt. Het bedrag van jouw dekking is € 10.000 voor lijfsieraden per gebeurtenis. Daarnaast wordt de schade aan audiovisuele – en computerapparatuur vergoed tot een bedrag van € 20.000.

Turien premium inboedelverzekering

Je kunt ook kiezen voor een Turien Premium inboedelverzekering. Met de Premium inboedel dekking kun je jouw inboedel laten verzekeren, indien de inboedel een waarde heeft van hoger dan € 100.000. Dit pakket is vooral bedoeld voor mensen die een hoger inkomen hebben en zich verkeren in het hogere segment. Wil je meer weten over de Turien Premium inboedelverzekering? Bezoek dan de site van Turien.

Eigen Risico

Bij de Turien inboedelverzekering heb je een aantal mogelijkheden bij het kiezen van een eigen risico. Bij Turien verschilt het eigen risico per dekking die jij neemt. Kies jij bijvoorbeeld voor de Primair-dekking, dan is het bedrag van jouw eigen risico € 250 per gebeurtenis bij schade door brand, bliksem of waterschade. Kies jij bijvoorbeeld voor de Prima-dekking, dan is het bedrag van jouw eigen risico € 0 of € 250 per gebeurtenis bij schade door brand, bliksem of waterschade. Het bedrag dat jij aan eigen risico betaalt is dus afhankelijk of jij een Turien Primair-dekking, Turien Prima-dekking of een Turien Premium inboedelverzekering neemt.

Vergelijk jouw inboedelverzekering

Het kan soms lastig zijn om een goede en verstandige keuze te maken voor inboedelverzekeringen. Dat is begrijpelijk. Wij zijn er daarom voor jou om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn veel verzekeraars weergegeven op Verzekering.nl. Wij helpen jou graag om een inboedelverzekering te vinden die het beste past bij hetgeen waarnaar jij opzoek bent. Er wordt hier gekeken naar de dingen die jij belangrijk vindt bij het afsluiten van een inboedelverzekering. Vergelijk de inboedelverzekering van Turien gemakkelijk met andere verzekeringen met behulp van Verzekering.nl. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Soms is dit niet mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen wel aan je willen tonen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Met behulp van de knop hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven