Zakelijk

Centraal Beheer camperverzekering

Onze top 5 camperverzekeraars
Waarom Centraal Beheer camperverzekering
Met de camperverzekering van Centraal Beheer ben je het hele jaar uitgebreid verzekerd. Of je camper nu in de stalling staat of onderweg is.

Met de camperverzekering van Centraal Beheer ben je het hele jaar uitgebreid verzekerd. Of je camper nu in de stalling staat of onderweg is, hij is overal gedekt. Creëer gemakkelijk je eigen camperverzekering bij Centraal Beheer en bereken je premie. Lees hieronder verder hoe je dit doet.

Waarom een camperverzekering bij Centraal Beheer?

De camperverzekering van Centraal Beheer is een goede verzekering voor zowel binnenlands als buitenlands. Bovendien is je camper niet alleen verzekerd in Europa, maar ook nog verzekerd in Turkije, Marokko en Tunesië.

Wanneer je onderweg met pech komt te staan, staat Centraal Beheer 24/7 voor je klaar en wordt je geholpen door Eurocross Assistance. Ze bieden medische hulp, bijstand bij vervoer, hulp bij brandschade, stormschade, waterschade en persoonlijke alarmering. Centraal Beheer garandeert altijd een passende oplossing.

Welke camperverzekering van Centraal Beheer past bij je?

WA

Dit is een verplichte verzekering voor iedereen die een camper bezit. Met deze verzekering zorg je ervoor dat je gedekt bent als je met je camper schade veroorzaakt aan anderen of aan hun eigendommen. Ook ontvang je hulp als je niet meer in staat bent om te rijden. 

WA + beperkt casco

Met WA + Beperkt Casco ben je naast de WA ook verzekerd voor eigen schade aan de camper. Hierbij denken aan schade door brand, storm, diefstal en inbraak. 

All Risk

Met de All Risk camperverzekering van Centraal Beheer ben je naast bovenstaande ook nog verzekerd voor schade aan je eigen camper door bijvoorbeeld een aanrijding. Bij deze verzekering is dus alle schade aan de camper gedekt. 

 

Extra verzekeringen

Je kunt bij Centraal Beheer naast de camperverzekering ook nog denken aan aanvullende verzekeringen, zoals een inzittende verzekering, pechhulp in Nederland of pechhulp in het buitenland. Met de inzittendenverzekering is iedereen in de camper verzekerd in geval van bijvoorbeeld een ongeluk.

Als je met autopech langs de weg staat, dan staat Centraal Beheer 24/7 voor je klaar. Voor Pechhulp Nederland ben je verzekerd tegen reparatiekosten, vervoer en vervangend vervoer. Voor Pechhulp in het buitenland ben je ook verzekerd voor in heel Europa tegen reparatie, vervoer en vervangend vervoer.

Camperverzekering bij Centraal Beheer afsluiten

Gelukkig kun je in minder dan een minuut je eigen premie berekenen. Vul enkele basisgegevens in en je krijgt snel inzicht in de kosten. Binnen slechts twee minuten kun je de verzekering afsluiten. Op deze manier kun je snel en eenvoudig alles regelen voor je aanstaande vakantie. Als deze verzekering toch niet helemaal voor jou is, dat geeft niet. Op Verzekering.nl kun je gemakkelijk camperverzekeringen met elkaar vergelijken en assisteren wij jou bij het vinden van de camperverzekering voor jouw vakantie!

Bereken camperverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven