Zakelijk

ACSI camperverzekering

Waarom ACSI camperverzekering
Met de camperverzekering van ACSI kies je voor persoonlijk contact, dekking op maat en korting met de schadevrije jaren van je auto.

ACSI is de beste verzekeraar voor kampeerders. Dit is omdat ACSI in samenwerking met Ansvarldéa verzekeringen speciaal voor kampeerders heeft samengesteld. Dit bespaart je een hoop zoekwerk en zorgt ervoor dat je de beste optie kiest. De camperverzekering van ACSI valt hier ook onder. Met de ACSI camperverzekering kun je met een gerust hart op pad. 

De ACSI camperverzekering opties

ACSI biedt 3 verschillende camperverzekeringen aan: alleen WA, Beperkt Casco-dekking en Volledig Casco-dekking.

Met de WA camperverzekering ben je gedekt voor
  • Schade veroorzaakt door je camper, kampeerauto of buscamper aan anderen, hun auto’s of bezittingen.
  • Hulpverlening na een ongeval, inclusief het wegslepen van de camper, vervoer naar huis na een ongeval of ziekte, en noodreparaties.
  • Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen waar je de schade laat herstellen. Als je ervoor kiest om dit bij een aangesloten herstelbedrijf te laten doen, zal je eigen risico lager zijn.
  • Een vervangende camper. De kosten voor een vervangende camper bedragen 175,- per dag met een maximum van 1.750 per gebeurtenis. Deze optie vereist het kiezen van de ‘pechhulp’ bij het afsluiten van de verzekering.
De extra’s met een Beperkt Casco-dekking camperverzekering bij ACSI
  • Schade aan de camper veroorzaakt door brand, hagel, bliksem, overstroming of een aanrijding met een dier.
  • Schade aan je inboedel. Hierbij ben je verzekerd tegen brand, blikseminslag, ontploffing en zelfontbranding als gevolg van eigen gebrek. Je bent ook verzekerd tegen diefstal als je aan de voorwaarden voldoet. 
  • Ruitschade.
Volledig casco-dekking verzekering van ACSI

Dit is de meest uitgebreide verzekering. Hiermee zijn alle eerder genoemde punten gedekt, inclusief de schade die door jouw eigen schuld is veroorzaakt. Met de volledig Casco-dekking camperverzekering van ACSI is dus alle schade aan je camper gedekt.

Aanvullende dekkingen bij een camperverzekering

Door je camper te combineren met een doorlopende reisverzekering kun je profiteren van 3% pakketkorting. Met deze optie kun je ook direct je (elektrische) fiets(en) gratis meeverzekeren. Daarnaast kun je kiezen voor pechhulp onderweg. Als je onverhoopt pech krijgt, staat ACSI klaar om je te helpen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Waarom ACSI camperverzekering?

Met de camperverzekering van ACSI bepaal je zelf hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn. De aangeboden opties kun je eenvoudig aan- of uitzetten. Bij het afsluiten van een camperverzekering kun je premiekorting krijgen, gebaseerd op de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met je auto. Het is niet verplicht om je autoverzekering ook bij ACSI te hebben.

Met een ACSI camperverzekering krijg je standaard tot 3 jaar de nieuwwaarde of aanschafwaarde van de camper vergoed. Houd er rekening mee dat deze verzekering alleen geldt voor recreatief gebruik. Campers tot 3.500 kg kunnen worden verzekerd, maar als je camper langer dan 6 aaneengesloten maanden in het buitenland verblijft of op een buitenlands kenteken wordt geregistreerd, eindigt de verzekering.

Camperverzekering afsluiten bij ACSI

Wil je weten of een camperverzekering van ACSI bij jou past? Via de ‘bereken’ knop hierboven kun je eenvoudig en snel je premie berekenen bij ACSI. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je met Verzekering.nl.

Bereken camperverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven