Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

ABN-AMRO autoverzekering

ABN-AMRO is van oorsprong een bank van Nederlandse origine, maar naast de bankzaken die ABN-AMRO regelt, is het ook een autoverzekeraar. ABN- AMRO is een autoverzekeraar voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Een autoverzekering bij ABN-AMRO afsluiten heeft ook zijn voordelen, namelijk dat je vier jaar garantie krijgt op uitgevoerde reparaties. Dit krijg je alleen als je het laat repareren door de ABN-AMRO-schade service

Vergelijk autoverzekeringen

De premie van een autoverzekering bij ABN-AMRO

De premie die je betaalt bij het hebben van een autoverzekering bij de ABN-AMRO verschilt enorm per situatie. Het hangt namelijk af van onder andere: je woonplaats, je leeftijd, je auto, en tot slot ook de schadevrije jaren. Als je nieuwsgierig bent naar welke premie jij moet betalen en of er niet meer voordeligere autoverzekeringen zijn, dan kun jij op onze site het aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

De dekking van autoverzekeringen bij ABN-AMRO

De ABN-AMRO biedt een paar soorten dekkingen bij de autoverzekering. Je ben verplicht om je auto WA te verzekeren. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen. Dit is meestal ook slimmer. Je kan de autoverzekering van ABN-AMRO op 2 manieren uitbreiden:

• jij kan jouw eigen auto extra verzekeren tegen diefstal, brand, ruitbreuk, storm en botsingen met dieren. (WA + Beperkt Casco)

• All-risk - Met een allriskverzekering ben je ook verzekerd als jij zelf schuldig bent. je bent ook verzekerd tegen vandalisme. (WA + Volledig Casco)

ABN-AMRO aanvullende autoverzekeringen

Verder heeft de ABN-AMRO ook nog eens aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter passen bij je persoonlijke situatie. Je kan je verzekering uitbreiden met:

• Een autorechtsbijstandverzekering

• Ongevallen inzittendenverzekering

• Pechhulpverzekering Nederland

• Pechhulpverzekering Buitenland

• Verlengde aanschafwaarde

• Verlengde nieuwwaarde

Schade melden autoverzekering ABN-AMRO

Het is verstandig om als eerst voordat je de schade bij ABN-AMRO gaat melden de polis, het pakketnummer en de voorwaarden te checken. Daarna kan je eenvoudig de schade schriftelijk, telefonisch of online melden bij ABN-AMRO.

Schade melden via de post

Bij deze optie wordt er een kopie gemaakt van het schadeformulier dat volledig is ingevuld. De voor en achter kant dienen gekopieerd te worden. Dit moet dan met de post naar de ABN-AMRO gestuurd worden.

Schade melden via de app

Bij deze optie moet de app van de ABN-AMRO worden gedownload op je mobiele telefoon. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel in de app.

Schade melden via het internet

Bij deze optie moet je naar je persoonlijke omgeving op de website van ABN AMRO inloggen. Na het inloggen kan makkelijk op de site de autoschade worden aangemeld.

Autoverzekering afsluiten bij ABN-AMRO

De autoverzekering van ABN-AMRO kunt u alleen afsluiten als u een bankrekening bij ABN-AMRO heeft.

Autoverzekering opzeggen bij ABN-AMRO

Als je een verzekering bij ABN-AMRO hebt afgesloten kan je deze na 14 dagen kosteloos annuleren. Dit doe je door schriftelijk de polis op te sturen. De verzekering zal dan eindigen om 00.00 uur op de dag dat je het opgezegd hebt. Dit gebeurt niet in het geval je een andere

Datum doorgeeft. Dan zal de verzekering stop worden gezet op de datum die jij zelf doorgegeven hebt.

De Contactgegevens van ABN-AMRO

Klantenservice: 0900 – 00 24 (24/7 bereikbaar)

Hulpdienst buitenland: +31 26 400 23 45 (24/7 bereikbaar)

Hulpdienst Nederland: 038 – 49 67 123 (ma t/m vr 8:00-21:00 en zaterdag 9:00-17:00)

Vergelijk autoverzekeringen


© copyright