Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Mercedes autoverzekering

De beste kwaliteit tegen de scherpste premies

Mercedes Verzekering

Als trotse eigenaar van een Mercedes auto, wil je natuurlijk zo veel mogelijk de weg op. Dit wil je natuurlijk wel veilig en zorgeloos doen. Omdat er op de weg nou eenmaal ongelukken kunnen gebeuren, kan het verstandig zijn om jouw auto te verzekeren met een Mercedes verzekering. Met een Mercedes autoverzekering ben je goed verzekerd tegen onder andere diefstal of schade. Bekijk de beste Mercedesverzekeringen via Verzekering.nl.


Mercedes autoverzekeringen vergelijken? Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk en snel autoverzekeringen vergelijken voor jouw Mercedes. Zolang Mercedes-Benz al bestaat, staat dit exclusieve merk bekend om zijn kwaliteit. Duitse degelijkheid in combinatie met een luxe interieur en superieure rijeigenschappen: deze gouden combinatie maakt van iedere Mercedes een gewilde auto.

Bij een goede auto hoort een goede verzekering, met de juiste dekking. Ontdek hier welke autoverzekering het beste past bij jouw Mercedes.

Dekking Mercedes autoverzekering

Voor de autoverzekering die het beste past bij jouw Mercedes, moet je onder andere kijken naar de leeftijd van jouw auto. Als je een nieuwe Mercedes of jonge occasion rijdt, is een Allrisk verzekering waarschijnlijk de beste optie. Is jouw auto al meer dan 10 jaar oud? Dan kan je misschien beter gaan voor een Beperkt Casco autoverzekering of misschien wel een WA-verzekering. Lees hieronder meer over de verschillende dekkingen voor autoverzekeringen:

WA-verzekering

Als je een WA-verzekering neemt, dekt je verzekering in geval van schuld enkel schade die je bij anderen veroorzaakt. De WA-verzekering is het meest interessant wanneer je Mercedes ouder is dan 15 jaar. De cataloguswaarde is namelijk dusdanig afgenomen dat de verzekeringskosten niet opwegen tegen eventuele schades die je rijdt.

Beperkt Casco autoverzekering

Is jouw Mercedes tussen de 6 en 11 jaar oud? Dan is een Beperkt Casco verzekering vaak de beste optie. Deze dekt schade aan anderen, maar ook in beperkte mate schade aan je eigen auto. Aangezien jouw Mercedes nog een relatief jonge auto is, ben je in geval van schade vaak goedkoper uit met een Beperkt Casco verzekering dan met een WA-verzekering.

Verzeker je Mercedes Allrisk

Wil je niets aan het toeval overlaten, dan is een Allrisk verzekering de beste optie. Als jouw Mercedes jonger is dan 6 jaar, is een Allrisk verzekering vaak de beste keuze. De cataloguswaarde is nog hoog en schades aan je auto kunnen duur uitvallen. Een Allrisk verzekering dekt alle schade aan anderen én vrijwel iedere schade aan je eigen auto. Een Allrisk verzekering is stukken voordeliger dan zelf de schade betalen.

Vergelijk en sluit een een Mercedes autoverzekering af

Wat voor Mercedes je ook rijdt, Verzekering.nl biedt je een overzicht van de voor jou meest relevante autoverzekeringen. Dit doen we aan de hand van het kenteken en een paar persoonlijke gegevens. Daarbij informeren we je ook over de dekking van iedere aanbieder. Zo weet je dus precies welke autoverzekering voor jou de beste optie is.

Bij Verzekering.nl sluit je in slechts 10 minuten een autoverzekering af. Met de volgende stappen en ga je direct verzekerd de weg op:

1. Vul je gegevens in

Als je mercedes verzekeringen wilt afsluiten, dan hebben we een paar gegevens van je nodig. Je kenteken, postcode en huisnummer, geboortedatum en schadevrije jaren. Je kan je schadevrije jaren terugvinden op je huidige polis. Als dit de eerste autoverzekering is die je afsluit, is het aantal schadevrije jaren 0. Heb je voorheen wel eens schade gereden? Dan is het mogelijk dat je aantal schadevrije jaren een negatief getal is.

2. Kies je dekking

Als je klaar bent met het invullen van je gegevens kun je kiezen welke dekking je wilt. Ga je voor een WA-verzekering, Beperkt Casco of een Allrisk autoverzekering? De verschillen qua dekking staan hierboven uitgelegd.

3. Vergelijk en kies

Aan de hand van jouw gegevens en wensen maken we een selectie van de meest passende autoverzekeringen. Nu kun je ze vergelijken en kiezen welke het beste bij je past.

4. Aanvullende modules

Als je een geschikte Mercedes verzekering hebt gevonden kan je nog kiezen uit aanvullende modules. Daarmee kan je je nog beter verzekeren. Voorbeelden van aanvullende modules zijn onder andere een inzittendenverzekering, pechhulp of een rechtsbijstandverzekering.

5. Vraag de verzekering aan

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en een keuze gemaakt? Dan versturen we je aanvraag ter bevestiging naar de verzekeraar. Tot het moment dat de verzekeraar de aanvraag goedkeurt, krijg je van ons voorlopige dekking. Je kan dus gewoon direct verzekerd de weg op.

6. Aanvraag geaccepteerd

Hoe weet ik of mijn aanvraag voor een Mercedes verzekering is goedgekeurd? Je ontvangt bericht van de verzekeraar dat je aanvraag is geaccepteerd. Is jouw aanvraag geweigerd? Vraag dan een nieuwe autoverzekering aan bij een andere verzekeraar. En als laatste: vergeet niet om je oude verzekering op te zeggen.

Over Mercedes

Mercedes-Benz, in de volksmond meestal Mercedes genoemd, is een Duitse autofabrikant die in 1926 ontstond uit een fusie tussen Daimler Motoren Gesellschaft en Benz & Cie. Mercedes bouwt onder andere personenauto’s, bestelwagen, busjes, vrachtwagens en bussen en is ook eigenaar van Smart en Maybach. Daarnaast is het grootaandeelhouder van het Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team en levert het motoren aan andere teams in de Formule 1. Als personenauto staat Mercedes te boek als luxe, met hoogstaand afwerkingsniveau en zeer comfortabele rijeigenschappen. Kortom: een exclusieve auto voor de liefhebber.

Huidige modellen Mercedes

Mercedes heeft veel verschillende auto’s geproduceerd en doet dat nog steeds. Dit zijn de huidige modellen van de personenauto’s:

 • A-Klasse
 • B-Klasse
 • C-Klasse
 • CLA-Klasse
 • CLS-Klasse
 • E-Klasse
 • EQA
 • EQB
 • EQC
 • EQE
 • EQS
 • EQV
 • G-Klasse
 • GLA-Klasse
 • GLB
 • GLC-Klasse
 • GLE-Klasse
 • GLS-Klasse
 • GT AMG
 • S-Klasse
 • SL Roadster
 • V-Klasse

Voor ieder model is er een passende en voordelige verzekering. Dankzij de kentekencheck in onze vergelijker zien we direct om welk model Mercedes het gaat en wat het bouwjaar is. Zo krijg je alleen relevante resultaten te zien voor jouw autoverzekering. Dat zorgt voor gemakkelijk vergelijken en snel besparen op je premie.

Waarom Mercedes verzekeringen afsluiten via Verzekering.nl?

Verzekering.nl helpt je direct met geld besparen op je maandelijkse verzekeringspremie. Op onze website kun je niet alleen de voor jou meest relevante autoverzekeringen vinden en vergelijken, maar ook gelijk afsluiten. Zo kan je goed verzekerd de weg op met je Mercedes, zonder dat je er te veel voor betaalt.

Hulp nodig met Mercedes verzekeringen?

Kom je er zelf niet uit of is er iets anders waar we je mee kunnen helpen? Ons team staat voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of bel naar 070 2210633.

De beste Mercedes verzekeringen via Verzekering.nl

De beste verzekeringen voor je Mercedes vind je via Verzekering.nl. Je wilt natuurlijk goed verzekerd zijn tegen onaangename gebeurtenissen. Dat kan met behulp van een Mercedes autoverzekering. Hoe weet je welke verzekering het beste bij je past? Het vinden van passende een Mercedes verzekering kan soms vrij lastig zijn. Verzekering.nl maakt het echter heel makkelijk voor je. Aan de hand van jouw gegevens, laten wij de goedkoopste Mercedes verzekeringen zien aan jou, zodat jij de beste deal voor jouw auto kan afsluiten. Bekijk jouw mogelijkheden op Verzekering.nl en druk de knop hieronder.

© copyright