Kia autoverzekering

Als jij een Kia auto hebt wil je deze waarschijnlijk goed verzekeren zodat jij onbezorgd vele avonturen kan beleven met jouw auto. Dit doe je door een goede dekking te kiezen voor jouw auto. In deze tekst word jij op weg geholpen om een goede en voordelige verzekering af te kunnen sluiten.

Dekkingen Autoverzekering Kia

Een autoverzekering heeft soorten 3 basisdekkingen die ieder verschillen in prijs en in hoeverre zij alles dekken.

WA
In Nederland is het verplicht als je een auto hebt om minimaal WA-verzekerd te zijn. Deze verzekering dekt de schade die gemaakt wordt aan de andere auto. De schade die bij je eigen auto is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed

WA+

WA + is hetzelfde als beperkt casco. DeWA+ verzekering vergoedt hetzelfde wat de WA-verzekering ook vergoedt . Deze dekking vergoedt ook schades door diefstal, inbraak en brand- storm of ruitschade.

Allrisk

Van de 3 basisdekkingen heeft Allrisk de meest uitgebreide dekking. Deze dekking wordt ook WA+ volledig casco genoemd. Naast de hier bovengenoemde gevallen wordt schade aan eigen auto gedekt ondanks dat je zelf schuldig bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Als de keuze voor de dekking eenmaal is gemaakt, dan moet er gezocht worden voor een verzekering die het goedkoopst is en deze dekking heeft.

Dit doe jij door in de vergelijker op de website jouw auto en persoonsgegevens in te vullen. Je krijgt dan een overzicht te zien waarin alle verzekeringen staan die voldoen aan jouw wensen.

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven