Zakelijk

Dacia autoverzekering

De krachtige robuuste auto’s van Dacia, zijn auto’s die een hoge kwaliteit geven voor een lage prijs. Je wilt als Daciarijder je krachtige auto goed beschermen door hem te verzekeren. Hoe je hem het beste en het voordeligste verzekerd leggen wij in dit artikel uit. Je kan dalijk met jouw Dacia voordelig en veilig de weg op.

Over Dacia

Dacia is een automerk herkomstig uit Roemenië. Het had eerst een andere naam namelijk UAP maar sinds 1999 hoort het bij de Renaultgroep. De naam Dacia is een verwijzing naar het oude Dacië wat nu het huidige Roemenië en Moldavië is.

Modellen van Dacia

Sinds 1966 wordt er door Dacia al veel auto’s gemaakt. Hieronder is een overzicht met de modellen die het meest bekend en verkocht zijn::
  • Duster
  • Sandero
  • Logan

Dekkingen Autoverzekering Dacia

Elke autoverzekering heeft 3 basisdekkingen die in prijs en dekkingen verschillen. Verder zijn er ook mogelijkheden om aanvullende verzekerd te zijn. Als je meer over dekkingen wilt weten dan kan je naar de volgende pagina.

Autoverzekering vergelijken

Als de dekking die het beste bij de auto past is gekozen dan is het tijd om te kiezen voor een verzekering die het goedkoopst is en natuurlijk ook deze dekking heeft. Dit doe je door op onze vergelijkingssite jouw auto en persoonsgegevens in te vullen. Als je dit hebt gedaan krijg je een overzicht van autoverzekeringen die aan jouw eisen voldoen.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven