Zakelijk

Nieuwe auto verzekeren

Goed verzekerd de weg op

Nieuwe auto verzekeren

Als je een nieuwe auto koopt, kun je in de meeste gevallen niet meteen de weg op. Een van de eerste dingen die je moet regelen is het afsluiten van een autoverzekering. Als je over een auto beschikt, is het verzekeren van je auto in Nederland namelijk wettelijk verplicht. Wil je je nieuwe auto verzekeren? Dan kan je een nieuwe autoverzekering afsluiten via Verzekering.nl.

Autoverzekering wijzigen nieuwe auto

Zorg ervoor dat je het wijzigen van je autoverzekering voor je nieuwe auto hebt geregeld voordat je jouw nieuwe auto gaat ophalen. Doe je dit niet? Dan riskeer je een boete. Ook zal je moeten opdraaien voor de kosten van eventuele schade. Een autoverzekering wijzigen voor een nieuwe auto zou kunnen leiden tot een hogere of lagere premie. Een andere auto betekent immers een andere premie.

Eigen risico voor je nieuwe autoverzekering

Het eigen risico is een vast bedrag dat je betaalt bij schade. Je kunt zelf je eigen risico bepalen, als je een nieuwe autoverzekering wilt afsluiten. Je kunt kiezen uit een eigen risico van € 0, € 150, € 300.

Regel snel en direct je autoverzekering

Als je een splinternieuwe auto hebt, dan kan het verstandig zijn om je auto goed te verzekeren. In Nederland is het verplicht om je auto minimaal met een WA – verzekering te verzekeren. Als je een nieuwe autoverzekering wilt afsluiten, is het belangrijk om een dekking te kiezen die goed aansluit bij je situatie. Voor een nieuwe auto is het aan te raden om WA beperkt casco of een allrisk dekking te nemen. Bekijk je mogelijkheden voor een nieuwe autoverzekering via Verzekering.nl. Druk de knop onderaan de pagina en bekijk de goedkoopste autoverzekering voor je nieuwe auto.

Je auto overschrijven

Als je een nieuwe auto hebt, moet je jouw auto laten overschrijven op jouw naam. Als je jouw auto wilt overschrijven, moet je een geldig legitimatiebewijs, tenaamstellingscode en een kentekenkaart bij je hebben. Je zal een nieuwe tenaamstelling ontvangen bij overschrijving van je nieuwe auto.

Schadevrije jaren

Als je een autoverzekering afsluit, bouw je schadevrije jaren op. Je bouwt schadevrije jaren op door te rijden zonder dat je een schadeclaim indient. Rijd je 1 jaar zonder schade? Dan bouw je 1 schadevrije jaar op.

Autoverzekering voor je nieuwe auto vergelijken

nieuwe autoverzekering afsluiten

Heb je een nieuwe auto gekocht? Dan ben je als trotse eigenaar natuurlijk voorzichtig met je nieuwe aanwinst. Als je een nieuwe auto hebt gekocht, is het verstandig om een autoverzekering af te sluiten. Een nieuwe autoverzekering afsluiten kan snel en simpel via Verzekering.nl. Via Verzekering.nl kun je binnen enkele minuten de beste en goedkoopste verzekeringen voor je nieuwe auto vergelijken en afsluiten. Vul onze vergelijkingstool in en bekijk de beste verzekeringen voor je nieuwe auto op onze site.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven