Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Avéro Achmea aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Avéro dek jij je in tegen ongelukken die om een klein hoekje zitten. Het kan iedereen gebeuren en daarom is het handig om je in te dekken tegen onvoorziene kosten. Je hebt een eigen risico van € 100,- en als de schade door kinderen gemaakt is, is het eigen risico € 150,-. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij Avéro kan de pakketkorting oplopen tot wel 12%.

Verzekerd
• Schade aan anderen
• Schade door brand
• Schade door een gebouw
• Schade door kinderen
• Schade door een vriendendienst

Niet verzekerd:
Schade aangericht met opzet
Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
Schade door wapens
Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Eigen risico
Bij Avéro heb je standaard geen eigen risico. Dit doen ze omdat er gemiddeld één keer in de 25 jaar gebruik wordt gemaakt van de aansprakelijkheidsverzekering. Het is dan zonde als er een eigen risico betaald moet worden van 100 of meer.

Voor hoeveel verzekerd?
Er wordt bij Avéro een hoge dekking aangeboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000. Je kan dit later ook nog aanpassen.

Wil je meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering bij Avéro ga dan naar de site van Avéro.

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering
Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan Aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een Aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright