Op de hoogte
blijven?

Nuvema is een uitvaartverzekeraar. Deze verzekeraar vindt het persoonlijk contact met de klant erg belangrijk en werkt daarom nauw samen met meer dan 200 lokale uitvaartverzorgers. Nuvema zorgt voor een uitvaartverzekering afgestemd op de wensen van de klant. Door de uitvaartverzekering staan de nabestaanden niet voor onvoorziene kosten in het geval dat een dierbare komt te overlijden. De uitvaartverzekeraar bestaat al sinds 1949 en heeft inmiddels meer dan 300.000 leden in Nederland.

Telefoonnummer: 035-5480808
Adres: Javalaan 7, 3742 CN Baarn


Met de uitvaartverzekering van Nuvema zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet voor de kosten van uw uitvaart hoeven op te draaien. Bij de verzekeraar kiest u zelf wat u wel en niet wilt verzekeren, zo betaalt u nooit teveel.

De voordelen van de uitvaartverzekering van Nuvema:

  • De verzekeraar maakt na een aantal gesprekken een selectie voor wat uw uitvaart nodig heeft. Deze zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.
  • Een uitvaart heeft in iedere provincie een andere prijs, hierdoor kunnen de prijzen van verzekeraars erg verschillen. Nuvema hanteert een gemiddelde prijs.
  • De prijzen van de uitvaartverzekering veranderen met het jaar. Nuvema controleert jaarlijks of u niet teveel betaalt, anders passen zij dit aan.
  • U kunt voor uw uitvaart bij iedere uitvaartverzorger terecht.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

© copyright