Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r.

Waarom Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r.
Ditzo is gestart als internetverzekeraar van a.s.r., maar sinds april 2023 is Ditzo actief onder de naam Ik kies zelf van a.s.r.

Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r.

Ditzo is een internetverzekeraar die valt onder ASR Nederland N.V. Ditzo geeft zelf geen advies over verzekeringen, daarvoor verwijzen ze je door naar ASR. Ditzo wilt het verzekeren niet moeilijker maken dan dat het al is. Daarom bieden zij verzekeringen die gemaakt zijn op basis van wat de consument echt nodig heeft. De verzekeraar biedt heldere voorwaarden die je als verzekerden gemakkelijk kunt aanpassen. Het gemak van de consument staat bij deze verzekeraar voorop. Ditzo is in 2007 gestart met het aanbieden van een autoverzekering. Het aantal verzekeringen die de verzekeraar aanbiedt is tot en met 2011 gegroeid tot zeven verzekeringen. De laatste verzekering die aan het rijtje is toegevoegd is de Ditzo Zorgverzekering. Sinds april 2023 is Ditzo niet langer actief als zelfstandig label. De verzekeraar gaat verder onder de naam van de eigenaar als Ik Kies Zelf van a.s.r.

Contactgegevens Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r.

Telefoonnummer: 030-6997930
Bezoekadres: Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht
Postadres: Postbus 2072, 3500 HB Utrecht

Welke verzekeringen heeft Ditzo / Ik kies zelf van asr?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. bent u verzekerd voor ongelukken waar u, uw gezin, uw huisdieren of huis verantwoordelijk voor zijn. Hierdoor bouwt u een vangnet op voor kleine en grote ongelukken, zoals: een
Lees verder Bekijk verzekering
Met de autoverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. bent u verzekerd van de beste hulp 24/7. De hoogte van de premie hangt af van het risico op schade. U kunt zelf uw verzekering samenstellen.
Bekijk verzekering
Met de inboedelverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. zijn al uw losse spullen in uw huis verzekerd tegen o.a. brand en diefstal. Zo bent u gerust van een goede verzekering die uw eigendommen ook goed beschermd.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de opstalverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. zijn uw huis en bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm-, en waterschade. De verzekering is makkelijk uit te breiden met o.a. de Inboedelverzekering.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de rechtsbijstandverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. bent u verzekerd van deskundige hulp bij een juridisch conflict, zoals: echtscheiding, ruzie met de buren om de erfafscheiding of over het pensioen.
Bekijk verzekering
Met de reisverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. bent u verzekerd tegen onvoorziene kosten die u kunt tegenkomen tijdens uw vakantie. Met de verzekering bent u het hele jaar gedekt en u kunt kiezen tussen een Europa- of Werelddekking.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de zorgverzekering van Ditzo / Ik kies zelf van a.s.r. bent u verzekerd van goede zorg. U kunt zelf uw pakket uitbreiden en u heeft een wettelijk verplicht eigen risico van € 385,-.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven