Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Allianz Direct

Allsecur is opgegaan in Allianz Direct. Allsecur is een dochteronderneming van Allianz Benelux N.V en is opgericht in 2008. Bij Allsecur kan je via internet of per telefoon schade melden of wijzigingen doorgeven. Het bedrijf biedt een kwalitatief verzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Deze verzekeraar onderscheid zich in de eenvoud en gemak waarmee de autoverzekering valt af te sluiten. Allsecur is een specialist in autoverzekeringen en is daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in deze markt. Mede hierom kan allsecure goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen. Allsecur is dit jaar voor de vijfde keer op rij uitgeroepen als winnaar van de beste service award.

Telefoonnummer: 088 548 5050
Adres: Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam

Met de aansprakelijkheidsverzekering is uw gehele gezin verzekerd. U heeft de mogelijkheid om deze verzekering dagelijks te zeggen of op te zeggen. Ook hanteert AllSecur geen eigen risico voor de aansprakelijkheidsverzekering.

Het liefst we...

Autoverzekeringen van Allianz Direct hebben €0 eigen risico, vervangend vervoer bij schade en 24/1 hulp en service. Volgens de Consumentenbond heeft Allianz Direct de beste WA-verzekering. Er zijn verschillende dekking, naar behoeften van eenieder...

Met de inboedelverzekering van Allianz Direct heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete inboedelverzekering.

Binnen de uitgebreide inboedelverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en watersch...

Met de opstalverzekering van Allianz Direct heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete opstalverzekering.

Binnen de uitgebreide opstalverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en waterschade.


© copyright