Op de hoogte
blijven?

Allsecur is een dochteronderneming van Allianz Benelux N.V en is opgericht in 2008. Bij Allsecur kan je via internet of per telefoon schade melden of wijzigingen doorgeven. Het bedrijf biedt een kwalitatief verzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Deze verzekeraar onderscheid zich in de eenvoud en gemak waarmee de autoverzekering valt af te sluiten. Allsecur is een specialist in autoverzekeringen en is daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in deze markt. Mede hierom kan allsecure goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen. Allsecur is dit jaar voor de vijfde keer op rij uitgeroepen als winnaar van de beste service award.

Telefoonnummer: 088 548 5000
Adres: Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam

Met de aansprakelijkheidsverzekering is uw gehele gezin verzekerd. U heeft de mogelijkheid om deze verzekering dagelijks te zeggen of op te zeggen. Ook hanteert AllSecur geen eigen risico voor de aansprakelijkheidsverzekering.

Het liefst we...

Met de autoverzekering van Allsecur bent u verzekerd van hulp onderweg. Allsecur heeft een uitgebreid pakket. Hierdoor kunt u zelf uw autoverzekering samenstellen. Zo kunt u altijd veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoorzi...

Met de inboedelverzekering van AllSecur heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete inboedelverzekering.

Binnen de uitgebreide inboedelverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en waterschade.

Met de opstalverzekering van AllSecur heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete inboedelverzekering.

Binnen de uitgebreide opstalverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en waterschade.


verberg
 v.a. 79,95 p/m

Overstappen van zorgverzekering
voor 2020?

Vind via verzekering.nl de zorgverzekering die het best bij jou past!

© copyright