Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Allianz Direct

Allianz Direct

Allsecur is opgegaan in Allianz Direct. Allsecur is een dochteronderneming van Allianz Benelux N.V en is opgericht in 2008. Bij Allianz Direct kan je via internet of per telefoon schade melden of wijzigingen doorgeven. Dit bedrijf biedt een kwalitatief verzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Deze verzekeraar onderscheid zich in de eenvoud en gemak waarmee de autoverzekering valt af te sluiten. Allianz Direct is gespecialiseerd in autoverzekeringen en is daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in deze markt. Mede hierom kan allianz Direct goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen. Allianz Direct is 5 keer op rij uitgeroepen als winnaar van de beste service award.

Contactgegevens Allianz Direct Nederland

Telefoonnummer: 088-5485050
Bezoekadres: Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam
Postadres: Postbus 1008, 3000 BA Rotterdam

Welke verzekeringen heeft Allianz Direct?

Met de aansprakelijkheidsverzekering is uw gehele gezin verzekerd. U heeft de mogelijkheid om deze verzekering dagelijks te zeggen of op te zeggen. Ook hanteert AllSecur geen eigen risico voor de aansprakelijkheidsverzekering.

Het liefst we...

Autoverzekeringen van Allianz Direct hebben €0 eigen risico, vervangend vervoer bij schade en 24/1 hulp en service. Volgens de Consumentenbond heeft Allianz Direct de beste WA-verzekering. Er zijn verschillende dekking, naar behoeften van eenieder...

Met de inboedelverzekering van Allianz Direct heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete inboedelverzekering.

Binnen de uitgebreide inboedelverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en watersch...

Met de opstalverzekering van Allianz Direct heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete opstalverzekering.

Binnen de uitgebreide opstalverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en waterschade.


© copyright