Zakelijk

Twenthe uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom Twenthe uitvaartverzekering
Bij Twenthe uitvaartverzekering kun je kiezen uit verschillende verzekeringsvormen, zodat je de uitvaartverzekering kunt vinden die het beste bij jouw behoeften en budget past.

Bij Twenthe uitvaartverzekering kun je kiezen uit verschillende verzekeringsvormen, zodat je de uitvaartverzekering kunt vinden die het beste bij jouw behoeften en budget past. Hier zijn de beschikbare opties:

Twenthe uitvaartverzekering

Individuele uitvaartverzekering:

Met deze optie kan elke persoon binnen een gezin een individuele polis afsluiten. Je hebt de vrijheid om de betalingsduur, verzekerde bedragen en premiebetaling aan te passen, waardoor je een verzekering kunt vinden die perfect aansluit bij je persoonlijke financiële situatie.

Gezinsverzekering

Ouders betalen de premie, en kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Deze optie is ook beschikbaar voor eenoudergezinnen. Zodra een kind de leeftijd van 18 bereikt, kan het opnieuw worden verzekerd zonder gezondheidswaarborgen, op voorwaarde dat het nieuwe bedrag niet hoger is dan het bestaande.

Uitvaartverzekering op twee levens

Hier betaalt slechts één persoon de premie, maar twee personen zijn verzekerd. Deze optie is handig als je bijvoorbeeld de aankoop van een dubbel graf wilt verzekeren. De verzekering wordt uitgekeerd bij het eerste overlijden van de twee verzekerden, waardoor je de hoge kosten voor een dubbel graf kunt dekken tegen een aantrekkelijke premie.

Grafmonumentverzekering

Deze verzekering dekt de kosten van een grafmonument of grafsteen. Het kan worden gecombineerd met andere uitvaartverzekeringen of dienen als aanvulling op een bestaande verzekering bij een andere maatschappij.

Waardegroeiverzekering

Deze verzekering heeft als bijzonder kenmerk dat het verzekerde bedrag jaarlijks met 2% stijgt vanaf het tweede verzekeringsjaar. De premie blijft gedurende de hele betalingsduur gelijk, terwijl het verzekerde bedrag groeit. Dit is met name aantrekkelijk voor jongere mensen. 

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Met de uitvaartverzekering van Twenthe zorg je ervoor dat je nabestaanden niet belast worden met de kosten van je uitvaart. Je hebt de controle over wat je wel en niet wilt verzekeren, zodat je nooit te veel betaalt. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven