Zakelijk

Klaverblad ongevallenverzekering

Kies voor financiële rust bij een ongeval
Onze top 5 ongevallenverzekeraars
Waarom Klaverblad ongevallenverzekering
Klaverblad ongevallenverzekering afsluiten. Vergelijk ongevallenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Een ongeluk in huis, op straat of op reis is zo gebeurd. Met de Klaverblad ongevallenverzekering wordt er eenmalig een bedrag uitgekeerd bij invaliditeit of overlijden. Met de ongevallenverzekering zorg je ervoor dat je extra kosten zoals een zorghulp of het plaatsen van een invalidenlift in huis kunt opvangen. Bij het overlijden van de verzekerde wordt er een bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd.

Voordelen van een Klaverblad ongevallenverzekering

Een Klaverblad ongevallenverzekering sluit je gemakkelijk af voor je gezin of als alleenstaande. Klaverblad heeft verschillende voordelen en kenmerken:

  • Het verzekerde bedrag bij overlijden is altijd € 5.000,- euro;
  • Bij invaliditeit kun je een bedrag verzekeren van € 20.000,-, € 30.000,-, € 40.000,-, of € 50.000,-;
  • De verzekering sluit je al af vanaf een paar euro per maand;
  • Je krijgt een hoge uitkering bij hoge invaliditeit;
  • Je bent wereldwijd verzekerd, ook in het verkeer;
  • Bij een ongeval met opzet of bij gebruik van te veel alcohol of verdovende middelen wordt er geen bedrag uitgekeerd;
  • Je krijgt 14 dagen bedenktijd om de Klaverblad ongevallenverzekering kosteloos te stoppen.

 

 

 

 

Voorwaarden ongevallenverzekering

Bij een Klaverblad ongevallenverzekering wordt de mate van invaliditeit uitgedrukt in een percentage. Hoe hoger dit percentage is, hoe hoger de uitkering zal zijn. Voorbeeld: wanneer iemand 30% invalide is, krijgt diegene een uitkering van 40% van het verzekerde bedrag. Bij 50% invaliditeit is het 80% en bij volledige invaliditeit 300% van het verzekerde bedrag. Thuiswonende kinderen zijn met de gezinsongevallenverzekering van Klaverblad altijd verzekert. Uitwonende kinderen die studeren, niet getrouwd zijn en jonger zijn dan 28 zijn ook meeverzekerd bij de Klaverblad ongevallenverzekering. De verzekerde bedragen verschillen per individu. Een ongeval bij jou of iemand van het gezin kun je het best zo snel mogelijk melden.

Een Klaverblad ongevallenverzekering afsluiten?

Geïnteresseerd geraakt in een Klaverblad ongevallenverzekering? Voor meer informatie over de verzekeraar Klaverblad kun je hier terecht: Klaverblad. Wanneer je meer informatie wilt over een ongevallenverzekering en andere verzekeraars die deze verzekering aanbieden helpen we je graag verder op de pagina ongevallenverzekering. Op Verzekering.nl kun je de verschillen tussen de verzekeraars gemakkelijk vergelijken. Wij staan graag voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies.

Vergelijken ongevallenverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven