Kan ik korting krijgen op een ongevallenverzekering?

Veelgestelde vragen ongevallenverzekering


Onze top 4 ongevallenverzekeraars
Het is mogelijk om een ongevallenverzekering af te sluiten met korting. Deze korting kun je in sommige gevallen krijgen door lid te zijn van een organisatie die een collectieve ongevallenverzekering heeft afgesloten. Ook kun je korting krijgen door meerdere verzekeringen bij een verzekeraar af te sluiten. Dit zal per verzekeraar verschillen.

Collectieve ongevallenverzekering

Een collectieve ongevallenverzekering zorgt er voor dat er veel mensen zich bij dezelfde verzekeraar laten verzekeren. In ruil hiervoor geven deze verzekeraars korting op de (maandelijkse) premie aan de mensen die lid zijn van de desbetreffende organisatie. Collectieve verzekeringen worden meestal afgesloten door werkgevers of grote verenigingen. Deze organisaties hebben veel werknemers of leden en kunnen grotere kortingen binnen halen voor hun leden. Dit is ook een pluspunt voor eventuele nieuwe werknemers of leden.

Studentenkorting

Als student zijn er bij veel winkels en organisaties regelingen die zorgen voor (een kleine) korting. Zo is dat ook bij enkele verzekeraars. Op het moment dat je kunt aantonen dat je aan het studeren bent, dan is het mogelijk dat je korting kunt krijgen. In sommige gevallen hangt het ook af van aan welke school je studeert.

Meerdere verzekeringen afsluiten

Veel verzekeringen bij dezelfde verzekeraar afsluiten, kan een paar voordelen kennen. Eén daarvan is de premiekorting. Bij veel verzekeraars kun je een korting krijgen op het moment dat je meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Dit is voor de verzekeraars gunstig, omdat je een grotere klant wordt. Het is voor jou gunstig, omdat je korting krijgt op je premie.

Vergelijken en afsluiten

Een ongevallenverzekering afsluiten om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, kan nu dankzij de onafhankelijke vergelijkingstool van onze website. Hiermee kun je de ongevallenverzekering uitkiezen waarvan jij denkt dat het de beste is voor jouw specifieke situatie.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven