Zakelijk

ZEKUR fietsverzekering

Waarom ZEKUR fietsverzekering
ZEKUR fietsverzekering afsluiten. Vergelijk fietsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw fiets via Verzekering.nl

Met de fietsverzekering van ZEKUR is jouw fiets altijd verzekerd wordt altijd de aanschafwaarde of taxatiewaarde van de fiets uitgekeerd, inclusief accessoires die aan je fiets bevestigd zijn. Daarnaast ben je verzekerd van juridische hulp in Europa wanneer een ander schade veroorzaakt aan jou of jouw fiets.

Fietsverzekering van ZEKUR

Gewoon ZEKUR Fiets:
  • Deze optie dekt de diefstal van je fiets, inclusief (poging tot) diefstal.
  • Je krijgt de aanschafwaarde of taxatiewaarde van de fiets uitgekeerd, inclusief accessoires die permanent aan de fiets zijn bevestigd.
  • De verzekering dekt ook schade die optreedt in de periode dat de fiets gestolen is.
  • Joyriding wordt ook gedekt, wat betekent dat je gedekt bent als iemand anders je fiets zonder toestemming gebruikt.
  • Juridische hulp in heel Europa is inbegrepen in deze verzekering. Dit betekent dat je juridische ondersteuning kunt krijgen als iemand anders schade aan jou of je fiets veroorzaakt.
Extra ZEKUR Fiets:
  • Deze optie dekt diefstal, juridische hulp in Europa en schade.
  • Net als bij Gewoon ZEKUR Fiets, ontvang je de aanschafwaarde of taxatiewaarde van de fiets, inclusief permanente accessoires, bij diefstal.
  • De dekking omvat ook juridische hulp in heel Europa en schade aan je fiets.

Aanvullende verzekering ZEKUR fietsverzekering

Pechhulp

Met de pechhulp van ZEKUR ben je verzekerd van pech met de fiets of tijdens het fietsen in Nederland of binnen een straal van 30 kilometer over de grens in België of Duitsland, je kunt rekenen op assistentie om je weer op weg te helpen.

  • Als je besluit pechhulp toe te voegen, ben je verzekerd voor pechgevallen met je fiets.
  • De pechhulp is geldig in Nederland en tot 30 kilometer over de grens met België en Duitsland.

De toevoeging van pechhulp kan handig zijn als je tijdens het fietsen in een noodsituatie belandt, bijvoorbeeld bij een lekke band of een technisch probleem met je fiets. Het geeft je gemoedsrust, wetende dat je hulp beschikbaar hebt om je fietsproblemen op te lossen en je reis veilig voort te zetten.

Fietsverzekering vergelijken

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt de fietsverzekering van ZEKUR dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk fietsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven