Zakelijk

Nh1816 fietsverzekering

Waarom Nh1816 fietsverzekering
Nh1816 fietsverzekering afsluiten. Vergelijk fietsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste verzekering voor jouw inboedel via Verzekering.nl

De fietsverzekering van Nh1816 is een verzekering, waarmee je jouw fiets kan verzekeren tegen schade die je oploopt door onder andere diefstal of beschadiging. Een fiets kan een duurzame investering zijn. Een fiets is een heel praktisch en gangbaar vervoersmiddel om je makkelijk te verplaatsen van de ene plek naar de andere plek. Veel mensen investeren dan ook vrij veel geld in een goede fiets. Wanneer je veel betaald hebt voor een fiets, wil je natuurlijk niet dat de fiets schade oploopt door bijvoorbeeld beschadiging of diefstal. Met de Nh1816 fietsverzekering kun je jouw fiets verzekeren tegen vervelende gebeurtenissen.

Fietsverzekering Nh1816

Je bent niet verzekerd met de fietsverzekering Nh1816, wanneer:

  • Wanneer de schade die je aan jouw fiets hebt het gevolg is van slijtage.
  • Wanneer je jouw fiets niet op slot had gezet.
  • Wanneer je opzettelijk schade hebt toegebracht aan de fiets.
  • Wanneer er schade is toegebracht aan de fiets, terwijl de verzekerde onder invloed was van alcohol, drugs of medische medicijnen.
Wie is er verzekerd met de Nh1816 fietsverzekering?

Het kan interessant zijn om te weten wie er precies verzekerd zijn met de Nh1816 fietsverzekering. Wanneer je de wettige eigenaar bent van de fiets en je een fietsverzekering afsluit, ben jij verzekerd met de Nh1816 fietsverzekering. Ook is degene die toestemming heeft gekregen van de wettige eigenaar om de fiets te gebruiken, verzekerd met de fietsverzekering.

Wat wordt er vergoed met de Nh1816 fietsverzekering?

In het geval dat jouw fiets beschadigd is, worden de reparatiekosten van zowel de fiets als de accessoires vergoed. In het geval dat jouw fiets wordt gestolen, wordt er door Nh1816 een bedrag vergoed. Het bedrag dat vergoed wordt door Nh1816 voor een gestolen fiets is afhankelijk van het verzekeringsjaar, waarin jouw fiets gestolen is. Een andere factor die ook een rol speelt bij de vergoeding van de fietsverzekering is het bedrag van het eigen risico.

Vergelijk meerdere fietsverzekeringen

Naast de Nh1816 fietsverzekering bieden wij ook informatie aan over andere fietsverzekeringen. Verzekering.nl heeft een groot aanbod aan verzekeraars. Via onze website kun je eenvoudig verschillende fietsverzekeringen vergelijken met elkaar. Heb jij moeite met een goede fietsverzekering vinden? Wij helpen jou graag verder. Verzekering.nl laat aan de hand van jouw persoonlijke situatie fietsverzekeringen zien die ideaal bij jou passen. Het liefste werken we samen met iedere verzekeraar. Echter is dit niet altijd mogelijk voor Verzekering.nl. Je kan dus geen Nh1816 fietsverzekering bij ons afsluiten. Bekijk welke verzekeringen je wel via ons kan afsluiten met de button hieronder.

Vergelijk fietsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven