Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

PetSecur dierenverzekering

PetSecur

PetSecur is een verzekeraar die verzekeringen aanbied voor je huisdieren. Of je nou een hond of kat hebt, PetSecur biedt goede dekkingen aan alle huisdierbaasjes met een PetSecur verzekering. Je huisdier is een belangrijk onderdeel van je gezin. Je geliefde huisdier verdient dan ook goede zorg, indien het die nodig heeft. Met een PetSecur verzekering kun je je huisdier goed verzekeren tegen een scherpe premie. Sluit een verzekering van PetSecur gemakkelijk af via Verzekering.nl.

PetSecur verzekering

Een PetSecur verzekering afsluiten kan een verstandige keuze zijn, als jij jezelf goed wilt indekken tegen de medische kosten van je huisdier. Het kan namelijk voorkomen dat je huisdier ernstig ziek wordt. In zulke gevallen is het handig dat je een dierenverzekering afsluit. De medische kosten voor je huisdier kunnen bij ziekte of verwonding flink oplopen. De PetSecur verzekering is een voordelige verzekering voor je huisdier, die je goede dekking biedt tegen onverwachte hoge kosten die gepaard gaan met onder andere behandelingen, consulten en operaties.

Dekking van PetSecur verzekering

Bij PetSecur kies je uit 3 pakketten voor je hond of kat en verzeker je tot maximaal € 6.000,- per dier per jaar. Je kunt deze pakketten uitbreiden met een aanvullend pakket voor gebitsbehandeling en/of crematiekosten. Bij alle pakketten heb je vrije dierenartskeuze. De pakketten voor een dierenverzekering bij PetSecur zijn als volgt opgebouwd:

Pakket Basis vanaf € 9,99

  • Vergoeding tot maximaal € 2.500,- per dier per jaar
  • Vergoeding van 50% van gemaakte kosten va
  • n verzekerde rubrieken waaronder behandeling dierenarts, medicijnen en consult.

Pakket Standaard vanaf € 19,-

  • Vergoeding tot maximaal € 4.000,- per dier per jaar
  • Vergoeding tot 70% van gemaakte kosten van verzekerde rubrieken waaronder behandeling dierenarts, medicijnen en consult. Enkele rubrieken zoals operatie van heup / elleboog tot 50%.

Pakket Extra vanaf € 23,-

  • Vergoeding tot maximaal € 6.000,- per dier per jaar
  • Vergoeding tot 90% van gemaakte kosten van verzekerde rubrieken waaronder behandeling dierenarts, medicijnen en consult. Enkele rubrieken zoals operatie van heup / elleboog tot 50%.

PetSecur ervaringen

Bij PetSecur kun je verzekeringen afsluiten voor honden en katten. PetSecur is een betrouwbare verzekeraar, waarbij je zelf een pakket kan samenstellen voor je geliefde huisdieren. PetSecur wilt door complete dekkingen, lage premies en geen gedoe de ervaring van PetSecur klanten optimaliseren. PetSecur ervaringen onder de klanten zijn vrij positief. Wil je meer weten over de PetSecur ervaringen? Bekijk dan de site van PetSecur .

PetSecur verzekeringen

Vergelijk huisdierverzekeringen via Verzekering.nl.

Verzekeringen voor je huisdier vergelijken kan snel een gemakkelijk via Verzekering.nl. Verzekering.nl heeft veel aanbieders op de site voor huisdierverzekeringen. Je huisdier is een belangrijk onderdeel van je huishouden en verdient natuurlijk de beste zorg van heel Nederland. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het vinden van de beste zorg voor je huisdier. Via Verzekering.nl kun je de beste huisdierverzekeringen vinden tegen de voordeligste premies. Zo is niet allen je huisdier blij maar jij ook. Bekijk met behulp van de knop hieronder wat er mogelijk is voor je huisdierverzekering.

Vergelijk dierenverzekering


© copyright