Zakelijk

Figo dierenverzekering

Waarom Figo dierenverzekering
De huisdierverzekeraar Figo staat al jaren internationaal bekend als de beste dierenverzekeraar en komt nu ook naar Nederland.

De huisdierverzekeraar Figo staat al jaren internationaal bekend als de beste verzekeraar voor je dierenverzekering en komt nu ook naar Nederland. Lees hier meer over de dierenverzekering van Figo.

Dekking Figo dierenverzekering

Figo biedt één dierenverzekeringspakket aan. De huisdieren die je bij Figo kunt verzekeren zijn: hond, kat, konijn en papegaai. Op de aanvullende dekkingen na is hetzelfde gedekt voor elk huisdier. Of dit nu een hond of een papegaai is maakt voor het basispakket niet uit. Figo heeft naast het standaardpakket 3 aanvullende pakketten voor jouw huisdier.

Wat is verzekerd met de dierenverzekering van Figo?

Binnen de dierenverzekering van Figo is je huisdier gedekt voor:

  • Behandelingen tegen kanker
  • Gebitsbehandelingen bij ongevallen
  • Medische noodzakelijke behandelingen & operaties, waaronder castratie en sterilisatie
  • Behandeling van gewrichtsaandoeningen en (huid)allergieën
  • Euthanasie en crematie
  • Consulten, medicatie & diagnostische onderzoeken
  • Specialistische onderzoeken & behandelingen
  • Alternatieve behandelingen & therapieën

Aanvullende dekkingen

De aanvullende dekkingen die Figo aanbiedt bij de dierenverzekering zijn: castratie & sterilisatie, gebit en reis. De enige aanvullende dekking die je voor je papegaai kunt afsluiten is de reisdekking.

Gebit: met de aanvullende dekking voor het gebit ontvang je een vergoeding van maximaal €500 per verzekeringsjaar.
Reis: met de aanvullende reisdekking ontvang je een vergoeding van maximaal €1.000 per verzekeringsjaar. 

Kosten Figo dierenverzekering

Uiteraard wil je de beste zorg kunnen bieden aan je huisdier. Een huisdier maakt tenslotte onderdeel uit van jouw gezin. De dekking binnen de dierenverzekering is daarbij erg belangrijk, maar de premie voor de huisdierenverzekering moet ook betaalbaar blijven. Figo helpt u de kosten van de huisdierenverzekering af te stemmen op uw wensen en uw portemonnee. Je kunt je premie verlagen door een eigen risico te kiezen. Let wel op of dit gunstig voor je is. Met een eigen risico zal je eerst zelf een bedrag moeten betalen voordat je recht hebt op een vergoeding van Figo. Dierenartsrekeningen kunnen snel hoog oplopen dus bekijk dit goed.

Waarom dierenverzekering van Figo?

Elk ras is welkom bij de dierenverzekering van Figo. Bovendien maakt de leeftijd van je huisdier ook niet uit bij Figo. Er zijn verzekeraars waar je niet terecht kunt met je huisdier als ze te oud zijn. Bij Figo is er geen leeftijdsgrens. Figo biedt jaarlijkse vergoeding voor preventie zorg & SOS-budget. Je kunt bij Figo zelf kiezen welk deel van de dierenartsrekening je vergoed wilt krijgen. Je kunt kiezen uit 50%, 70% of 90%. Je kunt ook het bedrag dat Figo maximaal per jaar vergoedt zelf bepalen. Hier kun je kiezen uit €3.000, €6.000 of onbeperkt. Figo is op dit moment ook de enige aanbieder van verzekeringen voor konijnen en papegaaien 

Afsluiten Figo dierenverzekering 

Ben je benieuwd of de dierenverzekering van Figo iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool om zo de dierenverzekering te vinden die het beste bij jouw situatie past. De vergelijker berekent snel de goedkoopste premie voor jou. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je eenvoudig met Verzekering.nl.

Vergelijk dierenverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven