Figo dierenverzekering

Waarom Figo dierenverzekering
Figo dierenverzekering afsluiten. Vergelijk dierenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw huisdier via Verzekering.nl

Figo Huisdierenverzekering

De huisdierverzekeraar Figo staat al jaren internationaal bekend als de beste huisdierenverzekeraar en komt nu ook naar Nederland. .

Vergelijk dierenverzekeringen

Kosten Figo Huisdierenverzekering

Uiteraard wilt u de beste zorg kunnen bieden aan uw huisdier. Een huisdier maakt tenslotte onderdeel uit van uw gezin. De dekking binnen de dierenverzekering is daarbij erg belangrijk, maar de premie voor de huisdierenverzekering moet ook te betalen blijven. Figo helpt u de kosten van de huisdierenverzekering af te stemmen op uw wensen & uw portemonnee. Dit doet Figo door het aanbieden van 4 verschillende dierenverzekeringen, met verschillende dekkingen en premies. Daarnaast kunt u bij Figo ook nog aanvullende dekkingen kiezen bovenop de gekozen huisdierverzekering. Hierdoor heeft u zelf veel vrijheid met het verzekeren van uw hond, kat, konijn of papegaai.

De huisdierenverzekering van Figo:

· Eén pakket met uitgebreide dekking en flexibele premiestructuur

· Inclusief jaarlijkse vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget

· Vergoeding tot 90% van je kosten voor de dierenarts

· Jaarlijkse maximale vergoeding van €3000,-, €6000,- of onbeperkt

· Enige aanbieder van verzekeringen voor konijnen en papegaaien

Voor meer specifieke informatie kunt u de polisvoorwaarden van de verschillende dierenverzekeringen van Figo doorlezen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt de Figo huisdierverzekering direct via Verzekering.nl afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke huisdierverzekeringen u nog meer via Verzekering.nl kunt afsluiten. Daarnaast heeft u direct inzicht in de verschillende vanaf premies waardoor u zelf een goede keuze kunt maken voor uw huisdier.

Vergelijk dierenverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven