Zakelijk

NKC caravanverzekering

Waarom NKC caravanverzekering
NKC caravanverzekering afsluiten. Vergelijk caravanverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met een caravanverzekering van NKC kun je jezelf verzekeren tegen schade die je aanricht met de caravan aan anderen of hun bezittingen. Met de caravanverzekering kan je onbezorgd op reis met jouw camper of caravan. Wanneer je een caravanverzekering afsluit, kun je bij NKC rekenen op een verzekeraar met 45+ jaar ervaring. De caravanverzekering is geen verplichte verzekering. Maar wanneer je verre reizen maakt tijdens jouw campertrips, kan het goed zijn om jezelf goed in te dekken tegen schade.

Waarom kiezen voor NKC caravanverzekering?

Het afsluiten van een caravanverzekering kan je veel voordelen opleveren. Bij NKC kun je rekenen op een pechhulp, die 24/7 beschikbaar is in binnen-en buitenland. Daarnaast krijg je bij NKC een no-claimkorting, als je jarenlang geen schade claimt. Bij de caravanverzekering kan de no-claimkorting oplopen tot 80%. Daarnaast kan je met de caravanverzekering korting ontvangen voor 5 jaar, als je de NKC camperrijvaardigheidstraining haalt.

Dekking NKC caravanverzekering

NKC dekt je caravan in een aantal landen tijdens jouw reis of verblijf. De landen waarin je verzekerd bent met de caravanverzekering zijn:

  • Alle landen in Europa, Azoren, Canarische eilanden, Madeira
  • Algerije, Egypte, Libië, Marokko, Tunesië
  • Israël, Libanon, Syrië, Turkije

 

 

 

 

 

 

 

Dekkingen caravanverzekering NKC

Je kan bij de NKC caravanverzekering zelf een pakket kiezen die het beste bij jou aansluit, dit zijn de dekkingen die je kan kiezen:

  • WA. Met deze dekking is de schade die je aanbrengt aan anderen verzekerd.
  • WA+ beperkt casco. Dit is een uitgebreidere dekking dan WA. Je bent met deze dekking naast WA ook verzekerd voor ruitschade, diefstal, inbraak, brand, storm en schade en schade door aanrijding met dieren.
  • WA+ uitgebreid casco. Met deze Dekking ben je met alle schadeoorzaken die zijn weergegeven aan WA+beperkt casco. Daarnaast ben je ook verzekerd voor schade door eigen schuld en schade door vandalisme.
Aanvullende dekkingen

De aanvullende dekkingen die je bij NKC caravanverzekering kan nemen zijn:

  • Schadeverzekering inzittenden. Bij de caravanverzekering kan je met deze aanvullende dekking inzittenden laten verzekeren tegen een bedrag van € 33, 28 per jaar.
  • Inboedel dekking. Met deze aanvullende dekking kan je jouw inboedel in de caravan laten meeverzekeren. Jouw inboedel wordt dan met een bedrag tot € 3.000 meeverzekerd. In het geval dat jouw inboedel een hogere waarde heeft dan € 3.000, dan kun je het aanvullende bedrag ook verzekeren.
  • Rechtsbijstand. Met deze dekking ben verzekerd van juridische hulp bij conflicten over aankoop, reparatie of gebeurtenissen in het verkeer met de caravan.

Vergelijken caravanverzekeringen

Naast de caravanverzekering van NKC kan je op Verzekering.nl verschillende caravanverzekeringen vergelijken met elkaar. Dit kan heel eenvoudig via Verzekering.nl. Wij helpen je graag verder, als je op zoek bent naar een caravanverzekering. Wij hebben op Verzekering.nl een groot aanbod van verzekeringsmaatschappijen. Je kan via ons naast caravanverzekeringen vergelijken ook caravanverzekeringen afsluiten. Bekijk wat er mogelijk is voor jou met behulp van de knop hieronder.

Vergelijk caravanverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven