Zakelijk

NKC camperverzekering

Onze top 5 camperverzekeraars
Waarom NKC camperverzekering
Met een camperverzekering van NKC krijg je een ultiem camper gevoel, zo kun je echt genieten van je vakantie.

Met een camperverzekering van NKC krijg je een ultiem camper gevoel, zo kun je echt genieten van je vakantie. Op deze wijze kun je zorgeloos van het leven in de camper genieten, terwijl NKC voor de rest zorgt. Wil je meer weten over NKC camperverzekering? Lees dan nu verder.

Waarom kiezen voor NKC camperverzekering

Het afsluiten van een camperverzekering van NKC kan veel voordelen met zich meebrengen. De NKC biedt een allesomvattende bron voor alle campergerelateerde behoeften, waardoor je profiteert van het gemak van een centrale plek voor al je campervereisten. Met een indrukwekkende no-claimkorting tot wel 80% en de mogelijkheid om je auto’s no-claimkorting te benutten, wordt het verzekeren hierdoor nog aantrekkelijker.

Verder biedt NKC uitgebreide pechhulp in heel Europa en voor alle campers. Na het volgen van een camper rijvaardigheidstraining ontvang je een aantrekkelijke premiekorting van 10%. Schadeherstel zonder eigen risico binnen het ruime netwerk van herstelbedrijven van NKC. Als laatste is de nieuwwaardegarantie verhoogd naar 7 jaar tot 125% van de oorspronkelijke nieuwprijs. 

Jouw camperverzekering met NKC

Je kan bij NKC zelf een pakket kiezen dat het beste bij jou aansluit. De dekkingen die je kan kiezen bij de NKC camperverzekeringen zijn: WA, WA + beperkt casco en All Risk

WA

Deze dekking is verplicht. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade aan andere of hun eigendommen. Hulpverlening na een ongeval en pechhulp ook in het buitenland inbegrepen. 

 

 

 

WA + beperkt Casco

Dit is een uitgebreidere dekking dan WA. Je bent met deze dekking naast WA ook verzekerd voor reparatie door diefstal, schade door brand of natuur, inboedel, ruitschade en schade door aanrijding met dieren. 

WA + uitgebreid Casco (All Risk)

Dit is de meest gekozen optie van de camperverzekeringen van NKC. Hier ben je naast bovenstaande ook nog verzekerd voor schade door eigen schuld en schade door vandalisme.

Aanvullende dekkingen camperverzekering NKC

Met de aanvullende dekkingen van de NKC camperverzekering kun je genieten van extra geruststelling. Hier zijn enkele opties:

  • Schadeverzekering inzittenden: Voor nog geen €40 per jaar kan je een schadeverzekering inzittenden afsluiten. 
  • Aanvullende dekking inboedel: Je hebt standaard een gratis dekking voor een inboedel tot €6.000. Als je meer waardevolle spullen hebt, kun je het bedrag aanvullend verzekeren.
  • Verhuurverzekering: Wil je je camper verhuren zonder zorgen? Met de NKC Verhuurverzekering kun je dat doen. Je betaalt per verhuurdag en je kunt onbezorgd je camper verhuren.

Afsluiten camperverzekeringen

Op Verzekering.nl kun je gemakkelijk camperverzekeringen afsluiten. Bij Verzekering.nl hebben we een uitgebreid scala aan verzekeringsmaatschappijen beschikbaar en geven wij je alle informatie voor het vinden van de camperverzekering die aansluit op jouw behoeften. Ontdek de mogelijkheden en wie weet geniet jij ook zorgeloos op de weg!

Bereken camperverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven