Zakelijk

Interpolis bootverzekering

Onze top 3 bootverzekeraars
Waarom Interpolis bootverzekering
Met de bootverzekering van Interpolis kom je voordelig uit. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen en zo bepaal je zelf je eigen premie.

Met de bootverzekering van Interpolis kom je voordelig uit. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen en zo bepaal je zelf je eigen premie. Zorgeloos varen kan met de Interpolis bootverzekering.

Basisdekking van de bootverzekering bij Interpolis

De basisdekking van de bootverzekering, ook wel de WA-bootverzekering genoemd, is de minst uitgebreide dekking die Interpolis aanbiedt voor boten. Deze basisdekking dekt alleen materiële schade en lichamelijk letsel aan anderen. Schade aan je eigen boot of aan jezelf kunnen laten verzekeren door aanvullende dekkingen. Daarnaast ben je verzekerd voor hulpverlening in binnen- en buitenland.

Aanvullende dekkingen van de bootverzekering bij Interpolis

Naast de basisdekking, biedt Interpolis ook nog enkele aanvullende dekkingen aan, namelijk: WA + Basis Casco en WA + Volledig Casco (ook wel Allrisk).

WA + Basis Casco

De WA + Basis Casco dekking is een aanvullende dekking van de bootverzekering. Met deze aanvullende dekking zijn enkele situaties meeverzekerd. Zo is de schade aan je boot door storm ook verzekerd. Daarnaast ben je verzekerd tegen diefstal van (onderdelen van) je boot. Ook is de scheepsuitrusting onbeperkt meeverzekerd.

WA + Volledig Casco (Allrisk)

De meest uitgebreide aanvullende dekking die Interpolis aanbiedt, is de Volledig Casco dekking. In sommige gevallen wordt deze dekking ook de Allrisk bootverzekering genoemd. Met de Volledig Casco dekking, ben je ook verzekerd tegen schade door vandalisme.

Ook ben je verzekerd tegen schade door een aanvaring. Zelfs als het je eigen schuld is. Zolang er maar geen sprake is van opzet of roekeloosheid. Dit is tevens ook de duurste Interpolis bootverzekering.

Opvarendenverzekering

Een opvarendenverzekering is een extra verzekering die je kunt afsluiten naast de standaard bootverzekering. Met de opvarendenverzekering zijn jij en je medepassagiers goed verzekerd. Kosten bij blijvende invaliditeit of bij overlijden zijn gedekt. Ook spullen in de boot zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd.

No-claim korting

Bij Interpolis bouw je gedurende je bootverzekering no-claim korting op. Elk jaar dat je geen schade claimt, stijgt je korting op de maandelijkse premie. Deze korting kan oplopen tot maximaal 50% na zeven schadevrije jaren.

Interpolis en Verzekering.nl geen partners

Het liefst werken we bij Verzekering.nl samen met alle verzekeraars. Helaas is dit niet altijd mogelijk. De bootverzekering van Interpolis staat op onze website, omdat we het totale aanbod van verzekeringen willen delen. Deze bootverzekering kun je dus niet bij ons afsluiten.

De Interpolis bootverzekering vergelijken

Genoeg informatie over de bootverzekering van Interpolis en nu op zoek naar de verschillen met andere verzekeraars? Dankzij de vergelijkingstool van Verzekering.nl kun je allerlei bootverzekeringen met elkaar vergelijken. Vergelijk en vind de bootverzekering die het beste bij jou past.

Bootverzekeringen vergelijken

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven