Zakelijk

ANWB bootverzekering

Onze top 3 bootverzekeraars
Waarom ANWB bootverzekering
ANWB bootverzekering afsluiten. Vergelijk bootverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw boot via Verzekering.nl

De bootverzekering van de ANWB zorg je ervoor dat je goedkoop uit bent voor je bootverzekering. Daarnaast biedt de ANWB bootverzekering enkele voordelen. Zo kun je dankzij schadevrije jaren premiekorting opbouwen, krijg je 5% korting als je lid bent van de ANWB én betaal je geen eigen risico voor boten tot €50.000,-.

De WA ANWB bootverzekering

De WA ANWB bootverzekering is de minst uitgebreide bootverzekering die ANWB aanbiedt. Met deze basisdekking ben je alleen verzekerd tegen schade aan anderen. Schade aan je eigen boot of aan jezelf is dus niet meeverzekerd.

De ANWB WA + Basis Casco bootverzekering

De ANWB bootverzekering WA + Basis Casco, is een aanvullende dekking die bovenop de basisdekking komt. Naast dat je verzekerd bent tegen schade aan anderen, ben je ook verzekerd tegen schade door storm. Ook schade door diefstal, brand en een aanvaring zijn meeverzekerd.

De ANWB WA + Uitgebreid Casco bootverzekering

De ANWB WA + Uitgebreid Casco bootverzekering is de meest uitgebreide dekking voor de bootverzekering die je kunt kiezen bij de ANWB. Naast de situaties al genoemd, ben je ook verzekerd tegen vandalisme, vorst en eigen gebrek. Ook krijg je drie jaar aanschafwaardegarantie.

Korting voor schadevrije jaren

Zoals bij veel verzekeraars, kun je ook de ANWB korting krijgen op de premie voor je bootverzekering. Dit kan dankzij de korting voor je schadevrije jaren, ook wel de no-claim korting. Bij de ANWB kan dit oplopen tot maximaal 40% van de maandelijkse premie. Elk schadevrij jaar staat voor 10% korting.

Partnership Verzekering.nl en ANWB

Verzekering.nl zou graag met alle verzekeraars willen samenwerken, om zo de beste vergelijkingen te kunnen maken tussen verschillende verzekeringen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om een samenwerking aan te gaan. Zo ook met ANWB voor de bootverzekering. Toch is deze verzekering wel zichtbaar op de website van Verzekering.nl, omdat Verzekering.nl het volledige aanbod wil tonen aan klanten.

De ANWB bootverzekering vergelijken

Ook benieuwd hoe andere bootverzekeringen eruit zien ten opzichte van de ANWB bootverzekering? Kijk op onze website naar allerlei verschillende bootverzekeringen. Maak gebruik van de vergelijkingstool en vind zo de bootverzekering die het best bij jou past.

Vergelijk bootverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven