Zakelijk

Renault autoverzekering

Als eigenaar van een Renault wil je onverstoord en veilig de weg op kunnen zonder onverwachte kosten door schade. Dit kan alleen als jij goed verzekerd ben. Iedere auto in Nederland heeft minimaal een WA-verzekering. Als jij geen onverwachte kosten wilt is het handig om meer dan alleen WA-verzekerd te zijn. Wij van verzekering.nl willen jou graag helpen met het vinden van een voordelige verzekering. Vul nu de vergelijker in.

Modellen van Renault

Er zijn door Renault veel auto’s gemaakt. De modellen die tegenwoordig veel verkocht en bekend zijn staan hieronder op een rijtje:
  • Renault Captur
  • Renault Megane
  • Renault Twingo
  • Renault Zoë

Dekkingen Autoverzekering Renault

Een autoverzekering heeft drie soorten basisdekkingen die elk verschillen in prijs en in dekking 1. WA: Deze verzekering vergoedt de schade die gemaakt wordt aan de andere auto. Dit is in het geval dat jij degene bent die de schade veroorzaakt. De schade die bij je eigen auto is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed. 2. WA+: WA + wordt ook beperkt casco genoemd. De WA+ verzekering vergoedt dat geen wat de WA-verzekering ook vergoedt maar vergoedt ook diefstal, inbraak en brand- storm- of ruitschade. 3. Allrisk: Van de drie basisdekkingen biedt deze de meest uitgebreide dekking. Een andere benaming voor deze dekking is WA+ volledig casco. Naast de eerdergenoemde vormen van schade wordt schade aan eigen auto vergoedt ondanks dat je zelf schuldig bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Als de keuze eenmaal is gemaakt voor de dekking die het beste bij de auto past, dan kan er gezocht worden voor een verzekering die het voordeligst is en deze dekking heeft. Als je de auto en persoonsgegevens invult in de vergelijker op de site dan krijg je een overzicht met de autoverzekeringen die jouw gekozen dekking hebben.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven