Zakelijk

Ford autoverzekering

Als je een echte Fordrijder bent wil je je natuurlijk op de best mogelijke manier verzekeren. Iedere auto moet zich verplicht WA verzekeren in Nederland maar soms kan het voordeliger zijn om ruimer te verzekeren. In dit artikel wordt duidelijk hoe jij de beste en goedkoopste deal voor jouw Auto kan krijgen. Dat leggen wij van Verzekering.nl graag voor jou uit. Zodat je niet te veel hoeft te betalen en goed verzekerd bent.

Over Ford

Ford is een Amerikaans autoproducent. De producent produceert auto’s onder eigen naam maar ook onder de naam Lincoln. In 2017 was Ford de 4e grootste autoproducent ter wereld.

Modellen van Ford

Sinds 1903 wordt er door Ford al veel auto’s gemaakt. Hieronder is een overzicht met de modellen die het meest bekend en verkocht zijn::
  • Ford Focus
  • Ford Fiësta

Dekkingen Autoverzekering Ford

Bij het afsluiten van een autoverzekering heb je de keuze uit 3 basisdekkingen die elk verschillen in prijs en in dekking. WA: In Nederland moet elke auto minimaal een WA-verzekering hebben. Door deze verzekering wordt de schade die gemaakt wordt aan de andere auto vergoed. Dit is in het geval dat jij degene bent die de schade veroorzaakt. De schade die bij je eigen auto is veroorzaakt wordt met deze dekking niet vergoed WA+: WA + wordt ook beperkt casco genoemd. De WA+ verzekering vergoedt dat geen wat de WA-verzekering ook vergoedt maar vergoedt ook diefstal, inbraak en brand- storm- of ruitschade. Allrisk: Van de drie basisdekkingen biedt deze de meest uitgebreide dekking. Deze dekking heet ook WA+ volledig casco. Naast de hier bovengenoemde gevallen wordt schade aan eigen auto vergoedt ondanks dat je zelf schuldig bent. Verder dekt deze verzekering ook alle soorten vormen van vandalisme.

Autoverzekering vergelijken

Wanneer de keuze is gemaakt voor de dekking, dan kan er gezocht worden voor een verzekering die het goedkoopst is en deze dekking heeft. Dit doe je het gemakkelijkst door je auto en persoonsgegevens in te vullen. Als je dit gedaan hebt komt er een overzicht in beeld met alle autoverzekeringen die voldoen aan jouw eisen en de gekozen dekking.  
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven