Zakelijk

Rhion aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Rhion aansprakelijkheidsverzekering
Rhion aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De aansprakelijkheidsverzekering van Rhion verzeker jij jezelf, en eventueel je gezin, tegen kosten van ongelukken waarbij je schade aan andere toebrengt. Zelfs wanneer je voorzichtig bent kunnen ongelukken wel eens voorkomen. Deze ongelukken kunnen vaak tot onaangename hoge kosten leiden. Stel je voor dat je bij jouw ouders op bezoek gaat en je zoontje een dure vaas omstoot. Of stel je voor dat je per ongeluk struikelt en daarbij het dure en zeldzame schilderij van jouw vriendin van de muur trekt. In zulke gevallen kan de Rhion aansprakelijkheidsverzekering een handige verzekering zijn voor jou. Wil jij verzekerd zijn tegen financiële risico´s door schade die jij of jouw gezinsleden per ongeluk veroorzaakt hebben? Bekijk de tekst hieronder van de Rhion aansprakelijkheidsverzekering voor meer informatie.

Wat is verzekerd met de Rhion aansprakelijkheidsverzekering?

Je bent verzekerd:

  • Wanneer de veroorzaakte schade is aangebracht tijdens de looptijd van de Rhion aansprakelijkheidsverzekering.
  • Wanneer je schade als particulier aanbrengt aan een ander of zijn bezittingen.
  • Wanneer je schade per ongeluk hebt veroorzaakt.
Welke extra kosten zijn verzekerd met de Rhion aansprakelijkheidsverzekering?

Met de Rhion aansprakelijkheidsverzekering zijn er een aantal extra kosten gedekt. De extra kosten die gedekt zijn met de aansprakelijkheidsverzekering van Rhion zijn: wettelijke rente, kosten rechtszaak, borg in het geval van schade in het buiten land en bereddingskosten.

Rhion aansprakelijkheidsverzekering

Wat moet je doen als je schade hebt?

Bij de Rhion aansprakelijkheidsverzekering kun je in het geval van schade een aantal dingen doen. Je kunt als eerste een verzekeringsadviseur bellen. Het nummer van verzekeringsadviseurs staat genoteerd om jouw polis. Daarnaast kan je ook schade doorgeven met behulp van een schadeformulier. Het schadeformulier kun je vinden op de site van Rhion.

Wat is het eigen risico?

Bij de Rhion aansprakelijkheidsverzekering heb je standaard geen eigen risico. In het geval dat je bent vergeten tussentijds je eerste kind aan te melden waardoor je nog geen kinderen hebt meeverzekerd maar wel schade hebt is Rhion de moeilijkste niet en vergoeden ze alsnog de schade. Wel is er dan een eigen risico van € 250 en wordt je polis aangepast naar de nieuwe situatie. Als je schade hebt aangebracht aan mobiele elektronica van anderen, dan heb je ook een eigen risico van € 250.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering op Verzekering.nl

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen eenvoudig op Verzekering.nl. Hier kan je gemakkelijk ons aanbod aan verzekeringen vergelijken. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op jouw wensen aansluit. Helaas kun je bij ons geen verzekeringen van Rhion afsluiten. Wij bieden wel informatie over Rhion verzekeringen aan op onze site, zodat jij goed van informatie voorzien kan zijn. Druk de knop hieronder om verzekeringen te kijken die je wel via ons kunt aanvragen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven