Zakelijk

Interpolis aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Interpolis aansprakelijkheidsverzekering
Interpolis aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ben je verzekerd voor ongelukken waar je, jouw gezin, jouw huisdieren of huis verantwoordelijk voor zijn. Hierdoor bouw je een vangnet op voor kleine en grote ongelukken, zoals: een wijnglas dat omvalt, een vaas dat je kapot stoot of jouw kind dat iets heeft gemorst. Het zijn allemaal kleine ongelukjes die jij niet ziet aankomen.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis?

  • Letselschade en materiële schade die je toebrengt aan anderen.
  • Kosten van procedures, zoals rechtszaken, die door Interpolis zijn goedgekeurd.
  • Schade veroorzaakt door jouw huis
  • Schade ontstaan tijdens het verrichten van een vriendendienst
  • Schade veroorzaakt door jouw huisdier en logés
Wat is niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis?
  • Schade aangericht met opzet
  • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
  • Schade door wapens
  • Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
  • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

 

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis

Eigen risico

Bij de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis heb je standaard geen eigen risico. Er kan wel na aanvraag gekozen worden voor een eigen risico. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel ben je verzekerd?

Er wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €1.250.000. Je kan dit later ook nog aanpassen naar €2.500.000. Hierna ga je wel een hogere premie betalen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering via Verzekering.nl

Is de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis iets voor jou of toch liever op zoek naar één die meer bij je past? Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven