Zakelijk

De Zeeuwse aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom De Zeeuwse aansprakelijkheidsverzekering
De Zeeuwse aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Zeeuwse vergoedt je schade die jij of jouw gezinsleden per ongeluk hebben toegebracht aan andere personen of hun bezittingen.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van De Zeeuwse?

  • Jijzelf
  • Partner en kinderen
  • Huisdieren
Niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van De Zeeuwse
  • Schade aangericht met opzet
  • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
  • Schade door wapens
  • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

 

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering van De Zeeuwse

Eigen risico

Bij de Zeeuwse heb je standaard geen eigen risico. Dit doen ze omdat er gemiddeld één keer in de 25 jaar gebruik wordt gemaakt van de aansprakelijkheidsverzekering. Het is dan zonde als er een eigen risico betaald moet worden van 100 of meer.

Voor hoeveel verzekerd?

Er wordt bij de Zeeuwse een hoge dekking aangeboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000. Je kan dit later ook nog aanpassen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven