Zakelijk

De Goudse Verzekeringen aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom De Goudse Verzekeringen aansprakelijkheidsverzekering
De Goudse Verzekeringen aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren van De Goudse Verzekeringen dekt jouw kosten wanneer je schade of letsel aan anderen veroorzaakt. De verzekering biedt je bescherming tegen de grote financiële gevolgen van de schade.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering

  • Jij heeft geen risico bij eigen schade
  • Er is een verzekering voor als je alleenstaande bent, voor als je samenwoont en voor je en jouw gezin.
  • Jij, jouw partner, uw kinderen en uw huisdieren zijn verzekerd tot € 2.500.000,-.
  • Je kan je aanvullend verzekeren voor verhaal bijstand. Met deze dekking kan je de schade laten verhalen die je zelf geleden hebt.
Niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse Verzekeringen
  • Schade aangericht met opzet
  • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
  • Schade door wapens
  • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

 

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse Verzekeringen

Eigen risico

Bij De Goudse Verzekeringen heb je standaard geen eigen risico. Dit doen ze omdat er gemiddeld één keer in de 25 jaar gebruik wordt gemaakt van de aansprakelijkheidsverzekering. Het is dan zonde als er een eigen risico betaald moet worden van 100 euro of meer.

Voor hoeveel verzekerd?

Er wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse Verzekeringen een hoge dekking aangeboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000. Je kan dit later ook nog aanpassen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering via Verzekering.nl

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse Verzekeringen wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven