Zakelijk

Wel aansprakelijk maar geen aansprakelijkheidsverzekering; en nu?

Veelgestelde vragen aansprakelijkheidsverzekering


Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars

geen aansprakelijkheidsverzekering, maar wel aansprakelijk?

Ongelukken zitten in een klein hoekje en horen eenmaal bij het leven. Het zal je maar gebeuren, de o zo dure vaas bij een vriend of vriendin heb je omgestoten. De vaas was een familie geschenk en heeft veel waarde. Je wordt aansprakelijk gesteld voor de schade maar je bent niet verzekerd. Omdat je geen aansprakelijkheidsverzekering hebt dien je de schade uit eigen zak te betalen. Deze schade kan hoge kosten met zich meebrengen wanneer je niet verzekerd bent.

Wel of niet verzekeren?

De rekening voor het aanbrengen van schade kan heel snel oplopen met alle negatieve gevolgen van dien. Aangezien je al voor een paar euro per maand verzekerd bent, is het erg aan te raden om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. In Nederland is een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Je mag dus zelf bepalen of je verzekerd of niet verzekerd bent wanneer je schade bij een ander aanbrengt. Om plotselinge hoge kosten te vermijden wordt er door veel Nederlanders een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Vergelijk verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen via Verzekering.nl. Om erachter te komen met welke verzekeraar je het goedkoopst uit bent kun je onze vergelijker gebruiken. Met onze vergelijker krijg je een verzekeraar die bij je past en weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Voorkom onnodige hoge kosten!

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven