Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

SAA zorgverzekering

SAA zorgverzekering

Een zorgverzekering van SAA dekt je tegen financiële risico's van behandelingen in de zorg. SAA is een onafhankelijke adviseur die ook actief is op het gebied van zorgverzekeringen. Iedere Nederlander boven de 18 jaar is wettelijk verplicht een zorgverzekering af te nemen. Bij deze verzekering zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Je hebt de keuze uit een basisverzekering die is aan te vullen met een aantal aanvullende verzekeringen. SAA helpt je bij het kiezen van een verzekering die bij jou past.

Direct vergelijken

Aanvullende verzekeringen van SAA

Als je een aanvullende verzekering van SAA hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed.

Tandartsverzekeringen van SAA

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze.

De zorgverzekering van SAA

Premie van SAA

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van SAA dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van SAA.

Declareren bij SAA

Het declareren is heel eenvoudig bij SAA. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij SAA declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Opzeggen SAA zorgverzekering

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door contact op te nemen met SAA.

Contactgegevens van SAA

Website: www.saa.nl/
Telefoonnummer: 088 551 4444

Vergelijk SAA zorgverzekering

Zorgverzekeringen vergelijken

Verzekeringen vergelijken kun je snel en eenvoudig doen via Verzekering.nl. Een keuze maken is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij je bij het zoeken van een goede zorgverzekering. Wij weergeven veel informatie over zorgverzekeringen. Daarnaast heb je op Verzekering.nl ook de mogelijkheid om verzekeringen te bekijken en vergelijken. Verder kun je verzekeringen ook afsluiten via ons. Bekijk wat er mogelijk is voor jou met behulp van de button hieronder.

Vergelijken zorgverzekeringen


© copyright