Particulier

MKB verzuim ontzorgverzekering

De MKB verzuim ontzorgverzekering ontzorgd een werkgever van alle verplichtingen bij een zieke werknemer. Onze adviseurs helpen je graag bij het afsluiten van de MKB verzuim ontzorgverzekering.

Een MKB verzuim ontzorgverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

MKB verzuim ontzorgverzekering

Wat is de MKB Verzuim Ontzorgverzekering?

Ziekteverzuim vormt voor veel midden- en kleinbedrijven (MKB) een groot risico. Werknemers die langdurig ziek zijn, moeten tot twee jaar lang doorbetaald worden op basis van hun loon. Dit vormt een zware last voor het MKB en kan nadelige gevolgen hebben voor de onderneming. De verzekering biedt werkgevers in het MKB een financiële dekking voor het risico van verzuim. Met de MKB Verzuim Ontzorgverzekering hoef je als werkgever niet langer op te draaien voor de kosten wanneer een werknemer langdurig ziek is. De verzekeraar vergoedt de loondoorbetaling van de zieke werknemer, zodat het MKB geen financiële problemen krijgt.

  

Deze verzekering is geschikt voor bedrijven die het regelwerk rondom een zieke werknemer uit handen willen geven. Door de verzekering af te sluiten, draag je het beheer van het ziekteproces over, waardoor je geen invloed meer hebt op het re-integratieproces van de zieke werknemer. Daarnaast worden alle administratieve taken uit handen genomen, zodat je je als werkgever kunt richten op de normale werkzaamheden.

Voordelen van de MKB Verzuim Ontzorgverzekering

Het afsluiten van deze verzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. We zetten de voordelen graag overzichtelijk voor je op een rij, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de verzekering:

  • Financiële dekking voor de wettelijk verplichte loondoorbetaling bij ziekte van werknemers.
  • Een casemanager die zorgdraagt voor de re-integratie van de zieke werknemer.
  • Ontzorging bij de verplichtingen omtrent de re-integratie van de zieke werknemer.

Wil je weten welke andere voordelen de MKB Verzuim Ontzorgverzekering biedt? Vul het offerteverzoek van het verzuimpakket in, geef aan dat het om de MKB Verzuim Ontzorgverzekering gaat en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten kunnen je helpen bij het afsluiten van deze verzekering.

Voor wie is de MKB Verzuim Ontzorgverzekering?

De MKB Verzuim Ontzorgverzekering is geschikt voor MKB-bedrijven die op zoek zijn naar een verzekering die de werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim op zich neemt, zodat het MKB zich daar niet mee bezig hoeft te houden.

  

Het doel van deze verzekering is om MKB-ondernemers te ontzorgen bij langdurig ziekteverzuim van een werknemer. Werkgevers worden met deze verzekering voor, tijdens en na het verzuim volledig ontzorgd. Hierdoor kan de werkgever beter voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit de Arbowet. Door het afsluiten van de MKB Verzuim Ontzorgverzekering hoef je als werkgever je niet bezig te houden met het re-integratietraject en de administratieve taken. Deze werkzaamheden worden overgedragen aan een casemanager.

  

Is de MKB Verzuim Ontzorgverzekering niet geschikt voor jouw onderneming? Neem dan eens een kijkje bij de verzuimverzekering die Verzekering.nl aanbiedt.

Gemakkelijk een MKB verzuim ontzorgverzekering aanvragen

Stel hier jouw verzuimverzekeringspakket samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Vraag een offerte voor de verzuimverzekering aan.

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4

Stap 4: Vraag de verzekering aan

Je bent akkoord met de offerte en sluit de verzuimverzekering af.

MKB verzuim ontzorgverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Wat is het verschil met een normale verzuimverzekering?

Het verschil tussen de MKB Verzuim Ontzorgverzekering en de Verzuimverzekering ligt in de mate van ontzorging voor de werkgever. Met de Ontzorgverzekering hoef je als werkgever niet langer bezig te zijn met de re-integratie van de zieke werknemer. Bij de Verzuimverzekering blijf je wel verantwoordelijk voor het re-integratietraject.

De voordelen van Verzekering.nl

In het verzekeringslandschap zijn er veel verschillende verzekeraars die de MKB Verzuim Ontzorgverzekering aanbieden. We leggen graag uit waarom je zou moeten kiezen voor het afsluiten van deze verzekering bij Verzekering.nl:

  • Verzekering.nl is onderdeel van de EVR Groep, een financiële dienstverlener met ruim 88 jaar ervaring en verschillende gespecialiseerde medewerkers in dienst.
  • EVR beschikt over ervaren verzekeringsadviseurs die altijd klaarstaan om je te helpen bij het afsluiten van een verzekering.
  • Onze adviseurs zullen je altijd op de hoogte houden van de situatie. Dankzij hun uitstekende kennis van verzekeringen ben je nooit onder- of oververzekerd en betaal je de best mogelijke premie.
  • Korte communicatielijnen en duidelijke communicatie zijn gegarandeerd. Schakel ons in voor vrijblijvend advies op maat, waarbij we alle tijd nemen om je goed te kunnen helpen.

Het afsluiten van de MKB Verzuim Ontzorgverzekering

Heb je interesse in de MKB Verzuim Ontzorgverzekering? Vul het offerteverzoek van het verzuimpakket in en kom in contact met onze verzekeringsadviseurs. De verzekeringsspecialisten van EVR helpen je graag bij het afsluiten van de MKB Verzuim Ontzorgverzekering. Tijdens een gesprek kunnen de adviseurs een passende verzekering en verzekeraar voor je selecteren, zodat je een verzekering afsluit die past bij jouw onderneming.

 

Onze verzekeringsadviseurs nemen je financiële belangen zeer serieus. Ze gaan op zoek naar een sluitende verzekering tegen de beste premie, zodat je nooit te veel betaalt en een betrouwbare verzekering hebt.

Enkele tips voor je MKB verzuim ontzorgverzekering.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Scroll naar boven