Particulier

Reconstructieverzekering

De reconstructieverzekering biedt administratief afhankelijke bedrijven dekking voor de mogelijke risico’s waardoor de administratie verloren gaat. Wij helpen je graag met het afsluiten van de reconstructieverzekering.

Een reconstructie-verzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Reconstructieverzekering

Wat is een reconstructieverzekering?

Als er brand uitbreekt of als er waterschade is in je bedrijfsgebouw, is de kans aanwezig dat er schade optreedt aan de bedrijfsadministratie. In het ergste geval is de schade aan de administratie zo erg dat het onbruikbaar is. Hierdoor komt je onderneming nog langer stil te staan, terwijl de vaste kosten blijven en de concurrentie ook verder gaat.

 

Het afsluiten van de reconstructieverzekering heeft verschillende voordelen. De verzekering biedt dekking voor de risico’s die schade kunnen aanbrengen aan de administratie. Hierdoor verzeker je het herstel van de administratie, waardoor je niet te lang stilstaat en weer verder aan de slag kunt gaan met de werkzaamheden. Verder biedt de reconstructieverzekering dekking voor de personeelskosten die gemaakt moeten worden. Het is belangrijk om de verzekering af te sluiten als je bedrijfsvoering afhankelijk is van de administratie. Door de verzekering af te sluiten, kun je bij schade weer snel verder met de werkzaamheden.

 

De reconstructieverzekering verzekert alle gegevens die nodig zijn om weer verder te gaan met de bedrijfsvoering. Door de reconstructieverzekering ben je gedekt voor de kosten om administratie, archieven en contracten te reconstrueren. Het reconstrueren van de gegevens is financieel gedekt, waardoor je zonder zorgen weer verder kunt gaan met de werkzaamheden.

Voordelen van de reconstructieverzekering

Het afsluiten van een reconstructieverzekering brengt meerdere voordelen met zich mee. Wij brengen de voordelen graag in kaart, zodat je weet of de reconstructieverzekering bij je past:

 • De verzekering is specifiek voor het reconstrueren van gegevens.
 • Benodigdheden om gegevens op te kunnen slaan zijn ook gedekt.
 • Er wordt dekking aangeboden voor de personeelskosten, zoals wervingskosten, huur van tijdelijke huisvesting voor de personen die bezig zijn met de reconstructiekosten en salaris van tijdelijk personeel.
 • De reconstructieverzekering biedt dekking voor energieverbruik en telefoonkosten tijdens de reconstructie.

Wil je weten welke voordelen de reconstructieverzekering nog meer biedt? Vraag een offerte aan en kom in contact met onze verzekeringsspecialisten. Onze verzekeringsadviseurs zijn gespecialiseerd en kunnen je van informatie voorzien en helpen met het vinden van een passende reconstructieverzekering.

Voor wie is een reconstructieverzekering?

De reconstructieverzekering is voor bedrijven die in de bedrijfsvoering afhankelijk zijn van de administratie. Administratief kwetsbare bedrijven hebben baat bij deze verzekering, zodat ze gedekt zijn voor de mogelijke risico’s. Bedrijven die zich binnen de financiële dienstverlening, technische bedrijven en ontwerp- en architectenbureaus bevinden, hebben vooral baat bij de reconstructieverzekering.

 

Andere schadeverzekeringen zoals de bedrijfsschadeverzekering en gebouwenverzekering bieden in de meeste gevallen geen dekking voor het herstel van de bedrijfsadministratie. Het is daarom verstandig om de reconstructieverzekering af te sluiten, zodat alle mogelijke bedrijfsrisico’s gedekt zijn.

Gemakkelijk een reconstructieverzekering aanvragen

Stel hier jouw bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de extra kostenverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4

Stap 4: Sluit de verzekering af

Je bent akkoord en sluit de reconstructieverzekering af.

Reconstructieverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Wat is er niet verzekerd met de reconstructieverzekering?

Het kan voorkomen dat er situaties zijn waarin je niet verzekerd bent met de reconstructieverzekering. Om verwarring te voorkomen, willen wij graag duidelijk maken in welke situaties je niet verzekerd bent:

 • Schade die ontstaat door een overstroming of een aardbeving.
 • Schade door ongedierte.
 • Schade door illegale activiteiten op het verzekerde adres.

Ben je benieuwd in welke situaties je nog meer niet verzekerd bent? Vul het offerteformulier in en kom in contact met onze verzekeringsadviseurs. De verzekeringsspecialisten van EVR zullen contact met je opnemen over het afsluiten van de verzekering. Door in gesprek te gaan, kom je erachter in welke gevallen je niet verzekerd bent en of de verzekering geschikt is voor jouw bedrijf.

De voordelen van Verzekering.nl

Er zijn verschillende verzekeraars binnen het verzekeringslandschap die de reconstructieverzekering aanbieden. Verzekering.nl wil zich onderscheiden van de andere aanbieders. Maar waarom zou je kiezen voor Verzekering.nl voor het afsluiten van een verzekering? Wij leggen het je graag uit:

 • Verzekering.nl valt onder de EVR groep. EVR is een financiële dienstverlener met ruim 88 jaar ervaring en heeft meer dan 90 specialisten in dienst.
 • EVR heeft verschillende ervaren verzekeringsadviseurs in dienst die je zullen helpen met het vinden van een verzekering met passende dekkingen.
 • Door de uitstekende verzekeringskennis van onze adviseurs ben je nooit onder- of oververzekerd. Hierdoor krijg je de best mogelijke premie voor de gewenste verzekering.
 • EVR biedt duidelijke communicatie met korte lijntjes. Door middel van vrijblijvend advies op maat kunnen we je verder helpen met het afsluiten van de verzekering(en).

De reconstructieverzekering afsluiten

Heb je interesse om de reconstructieverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze verzekeringsadviseurs zullen contact met je opnemen over de offerte. De adviseurs zijn gespecialiseerd in hun vak en kunnen je helpen met het afsluiten van de verzekering. Ze nemen je financiële belangen uitermate serieus en helpen je graag aan de best mogelijke verzekeraar voor de reconstructieverzekering.

 

Door in gesprek te gaan met de verzekeringsadviseurs kom je erachter of de verzekering past bij jouw bedrijf. Onze adviseurs zullen door middel van het gesprek en de informatie een passende verzekeraar met een sluitende verzekering uitzoeken. Door het advies en de passende dekkingen weet je zeker dat je nooit onder- of oververzekerd bent en sluit je de verzekering af voor de best mogelijke premie.

Enkele tips voor je reconstructieverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Scroll naar boven