Particulier

Chubb

Waarom Chubb
Chubb is wereldwijd een toonaangevende verzekeraar met een verzekeringskantoor gevestigd in Rotterdam. Verken de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Chubb

Chubb is het grootste beursgenoteerde schadeverzekeringsmaatschappij ter wereld en is de nummer één verzekeraar voor commerciële verzekeringen in de VS. De verzekeraar is werkzaam in meer dan 50 verschillende landen waar 40% van de activiteiten worden uitgevoerd. Het hoofdkantoor van Chubb bevindt zich in o.a. Zürich, New York, Parijs en nog andere locaties. Wereldwijd hebben ze 34.000 medewerkers in dienst. Hier houden ze zich bezig met commerciële en persoonlijke eigendoms- en ongevallen verzekeringen, herverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen aan verschillende klanten kringen. 

Chubb houdt zich bezig met het beoordelen, nemen en beheren van de verzekeringen en de mogelijke bedrijfsrisico’s die passen bij de verzekering. Chubb wilt de schade zo snel mogelijk behandelen en de claims zo eerlijk en snel mogelijk afhandelen, zodat je als ondernemer weer snel aan de slag kan. Ze combineren de precisie van vakmanschap met tientallen jaren ervaring om de allerbeste verzekeringsdekking en service te bedenken en te leveren aan haar klanten. Elk jaar worden er miljoenen claims behandeld die ontzettend erg uit een lopen. Kleine vakantie ongelukjes tot enorme schade die gerelateerd zijn aan het weer. Chubb verzekeringen zet zich graag in voor elke klant en ondernemer. Het afgelopen jaar hebben ze voor meer dan 17 miljard euro uitgekeerd aan klanten.

Chubb zakelijk

De verzekeraar staat bekend om haar uitgebreide product- en dienstenaanbod, de klant gerichte service en de lokale activiteiten wereldwijd. Chubb is een financiële dienstverlener die zich inzet voor multinationale ondernemingen, middelgrote bedrijven en kleine bedrijven. Deze bedrijven willen ze helpen door de verschillende verzekeringen aan te bieden, waardoor ze verzekerd zijn voor de grootste bedrijfsrisico’s. Ze willen zich binnen het verzekeringslandschap onderscheiden door niet alleen claims te verwerken, maar het gehele probleem op te lossen. De verzekeraar heeft de hoop dat je nooit schade bij ze hoeft te melden, maar wanneer dit toch gebeurd is het hun taak om te laten zien wat vakmanschap is.

De werknemers zetten zich voor je in met empathie, integriteit en aandacht voor alle details. De beloftes die er worden gemaakt richting de klant worden nagekomen. Degene die je lief hebt, medewerkers, huizen en de reputatie van jouw onderneming zijn de dingen die er bij deze verzekeraar om doet. Chubb insurance zet zich in voor jou, maar ook voor hun.

Hoe maakt de schadeafhandeling van Chubb het verschil bij de aansprakelijkheidsverzekering?

  • Er zijn gespecialiseerde schadebehandelaars in dienst die het bedrijf, de doelstellingen van de klant en de cultuur begrijpen.
  • Er is sprake van een proactieve aanpak die voor een snelle en eerlijke afwikkeling van de claims zorgt.
  • Er wordt toegang tot externe aansprakelijkheid experts aangeboden zodat er aan de hoge standaard voldaan kan worden.
  • De verzekeraar is een gespecialiseerd partner voor het uitvoeren van rehabilitatie strategieën.

Chubb European Group SE

Chubb European Group SE is een label van het Amerikaanse moedermaatschappij Chubb. Samen met Chubb limited maken ze onderdeel uit van de Chubb group. Deze groep bedient klanten in Nederland, België en Luxemburg met teams die gespecialiseerd zijn in verschillende verzekeringen. Binnen de Chubb european group SE heerst een sterke cultuur waar iedereen naar werkt.

  • Chubb oefent haar vak uit met precisie en ze houden zich aan de strenge normen die verwacht worden
  • Verschillen worden gerespecteerd en zelfs gewaardeerd.
  • Beloftes die gedaan worden, zullen nagekomen worden.

Door te werken via deze cultuur wilt de verzekeraar de klant zoveel mogelijk helpen bij het afhandelen van schade. De klant staat op de eerste plek en wordt geholpen op de best mogelijke manier.

Contactgegevens Chubb

Chubb European Group SE
Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam
Nederland

Schade melden?
E-mailadres: beneluxclaims@chubb.com
Telefoonnummer: 010-2893545

Welke verzekeringen heeft Chubb?

Zakelijk


Binnen een onderneming is er altijd een mogelijkheid op een ongeval. Dit kan gaan om een ongeval bij een werknemer of bij een klant. Materiële schade of letselschade kan vervelende gevolgen hebben voor een derde, maar ook voor jouw onderneming. Als eigenaar van een onderneming kun je aansprakelijk worden gesteld voor het ongeval dat plaatsvindt […]
Lees verder
Tijdens werkzaamheden kan het altijd voorkomen dat er een beroepsfout wordt gemaakt. Helaas kunnen dit soort fouten drastische gevolgen hebben voor de onderneming waarvoor je werkt, maar ook voor jezelf. De beroepsfout kan aan zowel een bedrijf, als klant of leverancier schade aanrichten met als gevolg veel financiële schade. De dienstverlener die de fout heeft […]
Lees verder
De Chubb bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die bedrijven en organisaties beschermt tegen claims van derden nadat er sprake is van bestuursfouten. Met deze verzekering zijn bestuurders, toezichthouders en commissarissen van een bedrijf of organisatie gedekt voor eventuele schade die wordt veroorzaakt door nalatigheden of verkeerde handelingen tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden. Als bestuurder van […]
Lees verder
De Chubb cyberverzekering is voor bedrijven die zich willen beschermen tegen de steeds toenemende risico’s van cyberaanvallen van belang. Door de digitalisering en het toenemende gebruik van het internet en servers is het van belang om te zorgen dat er een uitgebreide cyberbeveiliging is voor jouw onderneming. Hierdoor neemt het risico op een cyberaanval af, […]
Lees verder
Scroll naar boven