Particulier

Chubb cyberverzekering

Waarom Chubb cyberverzekering
De Chubb cyberverzekering beschermt jouw onderneming voor de schadevan een cyberaanval.

De Chubb cyberverzekering is voor bedrijven die zich willen beschermen tegen de steeds toenemende risico’s van cyberaanvallen van belang. Door de digitalisering en het toenemende gebruik van het internet en servers is het van belang om te zorgen dat er een uitgebreide cyberbeveiliging is voor jouw onderneming. Hierdoor neemt het risico op een cyberaanval af, waardoor privacygevoelige gegevens niet gelekt worden.


Een cyberaanval kan elke type onderneming treffen, van klein tot groot, en kan hele nare gevolgen hebben. Vaak zijn zelfs de kleinere ondernemingen vaker het slachtoffer van een cyberaanval, doordat de beveiliging achterloopt. Een cyberaanval kan leiden tot financiële schade, reputatieschade en verlies van vertrouwelijke gegevens. De gevolgen hiervan zijn niet terugkerende klanten en een slechte reputatie, waardoor de toekomstige groei en winstgevendheid van het bedrijf in gevaar gebracht wordt.


De Chubb cyberverzekering biedt de mogelijkheid om de verzekering aan te passen aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Op deze manier kan de verzekering op maat worden gemaakt en worden onnodige dekkingen voorkomen, wat de kosten voor het bedrijf kan verlagen.


Wat biedt de Chubb cyberverzekering?

De Chubb cyberverzekering biedt bedrijven bescherming tegen risico’s van een cyberaanval. Er zijn verschillende soorten cyberaanvallen waar een onderneming het slachtoffer van kan zijn. Enkele voorbeelden zijn ransomware, malware, DDoS aanval of een datalek. De Chubb cyberverzekering biedt dekking voor schade die ontstaat door bovenstaande aanvallen. Verder dekt de verzekering een breed scala aan kosten die voortvloeien uit een cyberaanval. Zo zijn bijvoorbeeld kosten voor forensisch onderzoek, crisismanagement, bedrijfsonderbrekingen, aansprakelijkheidsclaims en privacy-inbreuken gedekt.


Een voordeel van de Chubb cyberverzekering is de toegang tot een team van experts op het gebied van cyberbeveiliging en crisismanagement. Dit team is 24/7 beschikbaar om jouw bedrijf te helpen op het moment dat je schade krijgt. Dit team zal ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft van de cyberaanval. Verder helpt het team bij het herstellen van de bedrijfsuitvoering na een cyberaanval. Bovendien kan het team advies geven over het verbeteren van de beveiliging van het bedrijf om toekomstige aanvallen te voorkomen.


Tot slot biedt de verzekering ook dekking voor aansprakelijkheidsclaims die komen doordat er inbreuk is gepleegd op de privacy als gevolg van de cyberaanval. Als bedrijf ben je hierdoor niet alleen beschermd tegen de directe kosten van een cyberaanval, maar ook tegen mogelijke kosten die voortvloeien uit de juridische gevolgen.


Chubb cyberverzekering afsluiten

De Chubb cyberverzekering biedt een allesomvattende oplossing om bedrijven te ondersteunen bij het beschermen van hun servers en het beperken van de schade veroorzaakt door cyberaanvallen. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van de Chubb cyberverzekering voor jouw bedrijf, ga dan naar het offerteformulier en vul het in voor een vrijblijvende offerte. Onze adviseurs zullen contact met je opnemen om het formulier te bespreken en je te voorzien van een gedegen verzekering, zodat je je dagelijkse werkzaamheden met een gerust hart kunt voortzetten.

Scroll naar boven