Particulier

Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt mogelijke aansprakelijkheidsclaims voor jouw onderneming.

Binnen een onderneming is er altijd een mogelijkheid op een ongeval. Dit kan gaan om een ongeval bij een werknemer of bij een klant. Materiële schade of letselschade kan vervelende gevolgen hebben voor een derde, maar ook voor jouw onderneming. Als eigenaar van een onderneming kun je aansprakelijk worden gesteld voor het ongeval dat plaatsvindt rondom de onderneming. Verder kun je als ondernemer in sommige gevallen aansprakelijk worden gesteld voor de producten die je levert. Een aansprakelijkheidsclaim is een vervelend gevolg van het ongeval binnen je onderneming. Als je als ondernemer een schadeclaim ontvangt en aansprakelijk bent, ben je verplicht om de kosten van de aansprakelijkheidsclaim te betalen. Met de Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor de kosten van mogelijke aansprakelijkheidsclaims.

Het ontstaan van letselschade of materiële schade kan op verschillende manieren gebeuren. De kosten van de aansprakelijkheidsclaims kunnen hoog oplopen, waardoor ondernemers een moeilijke tijd kunnen ervaren nadat ze aansprakelijk zijn gesteld.

Het afsluiten van een Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is voor ondernemers een verstandige keuze, omdat het hoge kosten kan voorkomen. De premie is in verhouding tot de mogelijke kosten erg laag, waardoor het afsluiten van de Chubb bedrijfsverzekering wordt geadviseerd.

In welke situaties ben je verzekerd met de Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

  • Je verkoopt tafellampen, maar helaas is er een productiefout bij een van de lampen. De lamp brandt door, waardoor er schade optreedt aan de tafel.
  • Je bent de wijnschappen aan het vullen in je supermarkt, maar er vallen drie flessen op de grond. De rode wijn gaat over de kleding van de klant heen. De klant dient een aansprakelijkheidsclaim in bij de supermarkt.

Wat is er niet verzekerd?

Er zijn ook situaties waarin de Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geen dekking biedt voor jouw onderneming. Hieronder volgen enkele situaties waarin de verzekering geen dekking biedt:

  • Aansprakelijkheid als gevolg van omstandigheden die bekend waren bij de verzekerde voordat de verzekering werd afgesloten met de ingangsdatum zoals vermeld op het polisblad.
  • Een eis, proces, vervolging, aanklacht of uitspraak tegen de verzekerde voordat de verzekering werd afgesloten met de ingangsdatum zoals vermeld op het polisblad.
  • Wanneer er sprake is van schade door asbest en asbesthoudende producten.

Wil je weten in welke situaties de Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nog meer dekking biedt? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze adviseurs zullen je voorzien van de gewenste informatie over de Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

De Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heb je interesse om de Chubb bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze verzekeringsspecialisten nemen contact op zodra je het offerteformulier hebt ingevuld. Tijdens het gesprek met de specialisten kan er om aanvullende informatie worden gevraagd. Hierdoor kunnen onze verzekeringsadviseurs een passende verzekering vinden voor jouw onderneming. Verder zal er gekeken worden naar de wensen en behoeften omtrent aanvullende dekkingen. Onze verzekeringsadviseurs gaan op zoek naar de beste verzekering voor jouw onderneming.

Scroll naar boven