apc holland

Waarom apc holland
apc holland is een verzekeringskantoor wat mensgericht aan de slag gaat. Bekijk de mogelijkheden van apc holland voor jouw onderneming.

apc holland

apc holland is een verzekeringskantoor wat in 2012 opgericht en gevestigd is in Den Haag. Momenteel telt het bedrijf 19 medewerkers en richt het zich volledig op de zakelijke verzekeringsmarkt. apc holland ziet een verzekeringsbranche waar de menselijkheid en het maatwerk verloren gaat. Daarom werkt apc holland aan een beter verzekerd Nederland. Dit doen ze door samen te werken met de beste verzekeringsadviseurs, zodat Nederland goed verzekerd is. Het draait om de mens en er wordt geloofd dat mensen het verschil maken. Bij de verzekeraar wordt er gebruik gemaakt van tussenpersonen in de vorm van adviseurs. Zo worden verzekeringen nooit direct afgesloten, maar altijd met behulp van een adviseur.

Waar staat apc holland voor?

apc holland staat voor: behulpzaamheid, begrijpelijkheid en bondigheid. Klanten worden graag geholpen en een vraag stellen is daarom ook nooit te veel. Verder wordt alles zo beschreven dat iedere adviseur weet waar de producten van apc holland voor staan. Tot slot is er een directe communicatie met korte lijntjes. Zo wordt het proces vereenvoudigd en overzichtelijk gemaakt zodat het de klantrelatie ten goede komt.

Er wordt geloofd dat digitalisering het leven makkelijker hoort te maken. Innovatie is geen doel zichzelf, maar een middel. Dit is de reden dat ze zich als partner van intermediair Nederland opstellen. Door de samenwerking met intermediair Nederland willen ze zich bezighouden met mensgericht verzekeren.

Het is de ambitie om als mensgerichte partner het leven van het intermediair makkelijker te maken. Dit wordt gedaan door zich bezig te houden met innovatie en persoonlijke aandacht voor de mensen waarmee samengewerkt wordt. Het team vol specialisten richt zich erop om de beloftes van de adviseurs aan haar relaties waar te maken.

Voordelen die apc holland biedt

apc holland heeft als verzekeraar meerdere voordelen te bieden. Wij sommen deze voordelen graag voor je op, zodat je weet of apc holland een passende verzekeraar is voor jouw bedrijf. De voordelen van verzekeren via apc holland zijn:

  • Persoonlijk contact staat bij apc holland hoog in het vaandel.
  • Verzekering maatwerk op basis van de vraag van de adviseur en relatie.
  • Onafhankelijk verzekeringsadvies.

Producten en expertise

apc holland bevindt zich op de zakelijke markt en wilt de klanten mensgericht verzekeren. Door middel van onderscheidende producten willen ze een verschil maken binnen het huidige verzekeringslandschap. Er worden totaalpakketten aangeboden aan ondernemers zodat ze goed verzekerd zijn. Het is ook mogelijk om een losse verzekering binnen dit pakket af te sluiten, zoals de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, bedrijfsschadeverzekering en de bedrijfsgebouwverzekeringen.

Wanneer je als onderneming een offerteaanvraag indient ontvang je een offerte terug met een heldere uitleg. Door het specialisme onderscheid apc holland zich in het zakelijke schadeverzekeringen landschap. Toch is het mogelijk dat je offerte verzoek afgewezen wordt. Als dit het geval is zal er door de adviseurs mee gedacht worden aan andere oplossingen, zodat je indien het mogelijk is geholpen wordt.

Werkwijze van apc holland

De werkwijze is dat er geloof is in adviseurs die verschil maken binnen deze verzekeringsmarkt. Door verzekeringsadviseurs kan er onafhankelijk en mensgericht gewerkt worden binnen de markt, waardoor kennis en kunde blijft bestaan. Er is vertrouwen nodig in adviseurs vanuit de klant, zonder vertrouwen kan de adviseur zijn beloftes over de verzekering niet waar maken. Dit is de reden dat apc holland zich opstelt als partner van de verzekeringsadviseurs van Nederland. Niemand weet zo goed wat de behoefte van ondernemend Nederland is als de verzekering adviseurs. apc holland is gespecialiseerd in zakelijke schadeverzekeringen en ontwikkelen maatwerk en niche verzekeringsproducten op basis van de vraag van de adviseur en zijn relatie.

Door gebruik te maken van digitale middelen is het voor eenvoudiger om verzekeringen af te sluiten. Alleen mag de menselijkheid er niet van af gaan door de digitalisering. Verzekeren draait om mensen en daarom wordt er gekozen voor een menselijk benadering met behulp van digitale middelen om het eenvoudiger te maken. Om ondernemers bezig te laten houden met ondernemen, willen ze de ondernemers helpen met de preventie. Het is belangrijk om een veilige werkplek te hebben. Door een risico-inventarisatie te doen op locatie ontwikkel je een veilige werkomgeving. In sommige gevallen worden verzekerde locaties bezocht voor een risico-inventarisatie.

Contactgegevens apc holland

Telefoonnummer: 070-7630763
Adres: Doctor Lelykade 60a, 2583 CM Den Haag
E-mail: info@apcholland.nl

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven