Particulier

APC Holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom APC Holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Met de APC Holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor mogelijke schadeclaims.

Een aansprakelijkheidsclaim is vervelend om te ontvangen, maar helaas is deze kans groter dan vooraf wordt verwacht. Een klant die uitglijdt in jouw winkel, een collega die zichzelf in de vinger snijdt of een klant met lichamelijk letsel door het gebruik van een product waar een productiefout in zat. Al deze voorbeelden kunnen ervoor zorgen dat jouw onderneming aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade. Voor een ondernemer zijn er ontzettend veel aansprakelijkheidsrisico’s, waardoor het afsluiten van de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verstandig is.


De specialisten van apc holland zullen je bijstaan op het moment dat er iemand door jouw toedoen schade lijdt. De verzekeringsadviseurs van de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zullen je advies geven en bijstaan op het moment dat er een aansprakelijkheidsclaim komt.


Tot slot zal apc holland de aansprakelijkheidsclaim betalen, als de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is afgesloten.


De apc holland aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor materiële en letselschade die heeft plaatsgevonden en is gemeld binnen de verzekeringsperiode. Met de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is er een standaard verzekerd bedrag van €1.250.000 of €2.500.000 per aanspraak en het dubbele bedrag per jaar.


De premie van de verzekering wordt vooraf niet exact benoemd, omdat dit verwarring kan veroorzaken. De premie wordt op basis van verschillende factoren berekend, waaronder de jaarlijkse omzet.

Dekkingen apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van apc holland zijn er standaard dekkingen binnen de verzekering. De onderstaande situaties zijn standaard meeverzekerd met de verzekering:
  • Algemene aansprakelijkheid van derden
  • Werkgeversaansprakelijkheid en goed werkgeverschap
  • Milieuaantasting
  • Bereddingskosten om de schade te beperken
  • De kosten voor het verweer
  • Inlooprisico voor aansprakelijkheidsclaims die hebben plaatsgevonden tot een jaar voor de ingangsdatum van de verzekering.

Verder is het ook mogelijk om aanvullende dekkingen af te sluiten voor de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:

  • Zaken die in bewaring zijn of worden gehuurd, geleend of bewerkt kunnen worden meeverzekerd.
  • Uitlooprisico, schades die plaatsvonden tijdens de looptijd en tot een jaar na de vervaldatum van de polis worden gemeld kunnen ook meeverzekerd worden.

Wil je weten wat er nog meer standaard meeverzekerd is of welke aanvullende dekkingen beschikbaar zijn? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van informatie en helpen je bij het afsluiten van de gewenste verzekering.

De apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heb je interesse in de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Vul het offerteverzoek in en onze adviseurs zullen contact met je opnemen. De verzekeringsspecialisten van EVR zullen het offerteformulier doornemen en met een passend advies komen omtrent de verzekering. Tijdens het gesprek zullen er mogelijk extra wensen en behoeften naar boven komen, maar dit vormt geen probleem. De adviseurs zullen met een passend advies komen en zorgen dat er een verzekering wordt afgesloten die aansluit op jouw onderneming.


Onze specialisten zorgen ervoor dat je nooit onder- of oververzekerd bent en een verzekering afsluit voor de best mogelijke premie. Zo betaal je nooit te veel voor je premie van de apc holland bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Scroll naar boven