Particulier

apc holland milieuschadeverzekering

Waarom apc holland milieuschadeverzekering
De apc holland milieuschadeverzekering vergoedt de kosten voor sanering van water en bodemverontreiniging.

De apc holland milieuschadeverzekering biedt een uitgebreide dekking voor ondernemingen die zich bezighouden met activiteiten die milieuvervuiling kunnen veroorzaken. Ondernemingen die bezig zijn met activiteiten die milieuvervuiling kunnen veroorzaken, lopen verschillende risico’s. Bodem- of waterverontreiniging heeft vervelende gevolgen voor de natuur, maar ook grote financiële gevolgen voor het desbetreffende bedrijf. De apc holland milieuschadeverzekering is bedoeld om financiële bescherming te bieden tegen de kosten en aansprakelijkheid die kunnen voortvloeien uit schade aan het milieu.

De milieuschadeverzekering van apc hollandbiedt dekking in de volgende situaties:

  • Milieuschade op de eigen locatie en locatie van derden.
  • Kosten van het opruimen, saneren en reinigen van de locatie.
  • Schade en kosten als gevolg van de sanering, inclusief materiële schade.
  • Kosten voor verwijdering van asbest.
  • Onderzoekskosten en bergingskosten.
  • Verbouwingskosten voor slopen of herbouwen die nodig zijn voor sanering.
  • Juridische kosten voor verdediging en eigen expertkosten bij schadeafhandeling.

De kosten om opruiming en sanering te dekken kunnen snel oplopen zonder verzekering. Overige verzekeringen, zoals de gebouwenverzekering, bieden geen dekking voor deze kosten. De aansprakelijkheidsverzekering dekt alleen schade aan derden als gevolg van milieuaantasting. Het afsluiten van de apc holland milieuschadeverzekering is daarom van belang. Tevens worden ook de kosten voor onderzoek en rechtsbijstand gedekt.

De milieuschadeverzekering van apc holland biedt een standaard verzekerd bedrag van € 500.000 per claim en het dubbele bedrag per jaar. Deze dekking geldt voor schades die hebben plaatsgevonden en zijn gemeld binnen de verzekeringsperiode. De premie van de verzekering wordt berekend op basis van verschillende risicofactoren.

Voor welke bedrijven is de apc holland milieuschadeverzekering geschikt?

De apc holland milieuschadeverzekering is geschikt voor alle bedrijven die mogelijk bodem- of waterverontreiniging kunnen veroorzaken. Het is echter belangrijk om te beoordelen of jouw bedrijf daadwerkelijk baat heeft bij de milieuschadeverzekering van apc holland.

De verzekering is met name geschikt voor de volgende bedrijven:

  • Bedrijven met milieubelastende stoffen: Als jouw bedrijf werkt met schadelijke stoffen, is de milieuschadeverzekering relevant.
  • Bedrijven die verzekerd willen zijn voor hun eigen locaties en andere locaties.
  • Bedrijven die werken met ondergrondse opslagtanks.

Uiteraard kun je nog steeds de milieuschadeverzekering afsluiten als jouw bedrijf niet direct aan de genoemde punten voldoet. Wil je weten of deze verzekering geschikt is voor jouw specifieke bedrijfssituatie of ben je gewoon geïnteresseerd in het afsluiten ervan? Vul dan het offerteverzoek in en neem contact op met de experts van EvR. Zij kunnen je voorzien van alle details en persoonlijk advies.

apc holland milieuschadeverzekering afsluiten

Ben je geïnteresseerd in de apc holland milieuschadeverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met onze onafhankelijke adviseurs die je verder zullen helpen. Onze adviseurs zullen door middel van een vrijblijvend gesprek advies geven over de verzekering. Hierdoor sluit je een verzekering af die past bij de wensen en behoeften van jouw onderneming.

Scroll naar boven