Particulier

apc holland inventaris en goederenverzekering

Waarom apc holland inventaris en goederenverzekering
De apc holland inventaris en goederenverzekering biedt dekking aan jouw bedrijfsmiddelen, nadat er schade is door o.a. brand, storm of diefstal.

De waarde van de inventaris en goederen zijn onbeschrijfelijk. Het gaat om inventaris zoals kantoormeubelen waar je werknemers dagelijks werken of de voorraad die je geïnvesteerd hebt om te verkopen. Als onderneming wordt het lastig om de werkzaamheden uit te voeren, zonder deze cruciale bedrijfsmiddelen die het hart van de onderneming vormen. Daarom is het afsluiten van de apc holland inventaris en goederenverzekering van belang.

Met de apc holland inventaris en goederenverzekering ben je beschermt tegen de schade die kan ontstaan door verschillende risico’s, zoals brand, diefstal, waterschade en andere onverwachte gebeurtenissen. De verzekering is geschikt voor bedrijven van elke omvang en sector, of je nu een klein bedrijf, een winkel, een kantoor of een groter commercieel bedrijf hebt.

De inventaris- en goederenverzekering dekt alle producten die bedoeld zijn voor verkoop en alle bedrijfsmiddelen die gebruikt worden voor de bedrijfsactiviteiten. Dit omvat goederen zoals halffabricaten, eindproducten en voorraad die verkocht worden in winkels, opslagplaatsen of online.

Daarnaast biedt de verzekering ook dekking voor inventaris, zoals computers, bureaus, stellingen en kasten. In geval van schade door brand, storm of waterschade, biedt de apc holland inventaris- en goederenverzekering financiële dekking.

Is de apc holland inventaris & goederenverzekering geschikt voor mijn bedrijf?

De APC Holland inventaris- en goederenverzekering is geschikt voor verschillende bedrijven en sectoren die behoefte hebben aan dekking voor hun bedrijfsmiddelen en goederen. De inventaris en goederenverzekering is gericht op bescherming van roerende zaken binnen je bedrijf, zoals meubilair, apparatuur, elektronica en voorraad. Hierdoor kan de verzekering voor sommige bedrijven crucialer zijn dan andere. De verzekering wordt zeker aangeraden aan elke onderneming. Vooral onderstaande bedrijven hebben echt baat aan de verzekering:

  • Winkels, zowel fysieke winkels als online retailers, die goederen verkopen aan consumenten.
  • Restaurants, cafés, bars en andere horecagelegenheden.
  • Bedrijven die goederen produceren en een productielijn hebben met waardevolle machines, apparatuur en grondstoffen.
  • Bedrijven die betrokken zijn bij de distributie en levering van goederen, zoals groothandelaren en logistieke bedrijven.
  • Bedrijven die diensten aanbieden, zoals adviesbureaus, marketingbureaus of IT-bedrijven.

Valt jouw onderneming niet binnen een van de bovenstaande sectoren, maar heb je wel interesse in de apc holland inventaris en goederenverzekering? Geen probleem! Ook bedrijven die een andere bedrijfsvoering hebben kunnen de verzekering nodig hebben en afsluiten. Vul het offerteverzoek in voor een vrijblijvend gesprek.

Taxatie inventaris en goederen

Een taxatie is essentieel om de juiste waarde van de inhoud te verzekeren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij schadegevallen. Door vooraf de waarde vast te stellen, kan de afhandeling van eventuele schades vaak sneller verlopen. Verder zorgt dit ervoor dat je financieel gedekt wordt voor het juiste bedrag. Er wordt daarom geadviseerd  om het verzekerde bedragen te laten bepalen door een specialist.

Apc holland inventaris en goederenverzekering afsluiten

Ben je geïnteresseerd in de apc holland inventaris en goederenverzekering? Ga naar het offerteverzoek en vul het in. De verzekeringsadviseurs van EVR zullen contact met je opnemen en advies geven over het afsluiten van de verzekering.

Scroll naar boven