Zurich insurance

Waarom Zurich insurance
Zurich insurance is een toonaangevende verzekeraar op zowel de lokale als internationale markt. Ontdek wat de verzekeraar te bieden heeft.

Zurich insurance

Zürich Insurance is een toonaangevende multi-line verzekeraar binnen het verzekeringslandschap die haar wereldwijd, maar ook lokaal bedient. De Zurich Insurance group zit verspreid over heel de wereld en bedient klanten in meer dan 170 verschillende landen. Door ongeveer 56.000 medewerkers kunnen ze een breed aanbod van eigendoms- en ongevallenverzekeringen, Zurich life Insurance en -diensten aanbieden aan haar klanten. Het klantenbestand loopt ontzettend uiteen van particulieren, kleine bedrijven en middelgrote en grote bedrijven en  multinationals. 

Zurich insurance Benelux


Momenteel heeft Zurich insurance Benelux 180 medewerkers in dienst die nauw samenwerken met collega’s in hun globale netwerk. Zurich Insurance group is sinds 1885 actief in de Benelux en ze hebben kantoren in Brussel en Den Haag. Duurzame klantrelaties en bouwen aan innovatieve producten die passen bij de steeds veranderende behoefte van de maatschappij zijn de dingen waar Zurich voor staat. Ze houden zich bezig met het verzekeren en met risicomanagement op een manier die werkt. De relaties van Zurich waarderen de manier van schadeafhandeling en deze manier van schadeafhandeling is ook meermaals in de prijzen is gevallen. 

Zurich Insurance helpt individuele en zakelijke klanten graag met het krijgen van inzichten betreft de mogelijke risico’s waarmee ze te maken krijgen. Ze hebben de kennis en snelheid om de verzekeringen aan te passen en te veranderen aan de veranderende marktomstandigheden in de verschillende landen. Ze leveren wat er toe doet, wanneer het er toe doet.

De strategie die Zürich hanteert is gericht op succes op de lange termijn. Deze strategie is gebaseerd op de doelen en waarden van de Zurich Insurance group. Deze strategie bouwt voort op de unieke voetafdruk, sterke punten en expertise van de specialisten. Deze punten geven duidelijk aan waarom ze zaken doen en hoe ze de doelen willen bereiken, waarbij de klant altijd centraal staan zal staan.

Gevolmachtigde agenten

Zurich Insurance biedt schadeverzekeringen aan via gevolmachtigde en bemiddelaars. Deze gevolmachtigde agenten hebben van Zurich de bevoegdheid gekregen om binnen vooraf afgesproken kaders namens Zurich, verzekeringsproducten aan te bieden. Zurich blijft in alle gevallen de risicodrager.

Gevolmachtigde agenten nemen werkzaamheden over van een verzekeraar. Ze nemen de werkzaamheden zoals accepteren, muteren of offreren over van de verzekeraar. In de meeste gevallen kan de gevolmachtigde agent de schadeafwikkeling zelfstandig regelen. Dit gaat op rekening en risico van de verzekeraar. 

 

Contactgegevens Zurich Insurance

Nederland

Adres: WTC The Hague, Prinses Margrietplantsoen 65, Den Haag, 2595BR

Telefoonnummer: +31 (0)70 418 41 84

E-mail: claimz.nl@zurich.com

 

Scroll naar boven