Particulier

Zurich Insurance inventaris- en goederenverzekering

Waarom Zurich Insurance inventaris- en goederenverzekering
De Zurich Insurance inventearis- en goederenverzekering biedt dekking voor jouw bedrijsmiddelen, nadat ze te maken krijgen met schade.

Het voorkomen van schade aan de waardevolle bezittingen van een ondernemer, waaronder de inventaris en goederen, is van groot belang. Deze investeringen spelen een cruciale rol bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten en zijn vaak van grote waarde voor de onderneming. Het beschermen van deze investering tegen onverwachte gebeurtenissen is daarom van groot belang. Wanneer er schade optreedt aan deze bedrijfsmiddelen, kunnen de werkzaamheden van het bedrijf in gevaar gebracht worden, waardoor er een vervelende periode kan ontstaan voor de ondernemer. De inventaris- en goederenverzekering van Zurich Insurance biedt dekking voor schade aan deze bedrijfsmiddelen, waardoor je in geval van schade financiële bescherming hebt.

De inventaris- en goederenverzekering van Zurich Insurance heeft uitgebreide dekking voor een voor een groot aantal risico’s. Zo biedt de Zurich Insurance inventaris- en goederenverzekering dekking voor schade die veroorzaakt wordt door brand, diefstal na inbraak, vandalisme, waterschade en stormschade. Voor de verzekering maakt het soort onderneming niet uit. Elke onderneming kan een Zurich insurance inventaris- en goederenverzekering gebruiken. De omvang en de branche waarin je actief bent maakt hierin geen verschil, Zurich Insurance biedt passende dekking voor de inventaris en goederen van jouw bedrijf. De inventaris- en goederen verzekering wordt op maat gemaakt, afgestemd op het specifieke type bedrijf en de branche waarin je actief bent, zodat je gemaakt investering optimaal beschermd is. Het afsluiten van de verzekering geeft je de gemoedsrust dat je bij onvoorziene gebeurtenissen financieel dekking hebt vanuit de verzekeraar.

Voordelen van de inventaris- en goederenverzekering van Zurich Insurance

Bij Zurich Insurance profiteer je van verschillende voordelen wanneer je de inventaris- en goederenverzekering afsluit. Ten eerste worden de kosten vergoed die je maakt om de schade zoveel mogelijk te beperken. Denk hierbij aan kosten voor het tijdelijk opslaan van goederen op een andere locatie. Daarnaast worden ook eventuele veranderingen of aanpassingen die je als huurder aan je pand hebt gedaan meeverzekerd. Dit betekent dat extra voorraad of inventaris ook gedekt is. Zo ben je goed beschermd tegen allerlei onvoorziene situaties, terwijl de bedrijfsmiddelen veranderen.

Taxatie van de inventaris en goederen

Het is sterk aan te raden om de inventaris en goederen vóór het afsluiten van de inventaris- en goederenverzekering bij Zurich Insurance, te laten taxeren. Een taxatie biedt jouw bedrijf inzicht in de waarde van je bezittingen, waardoor je het juiste verzekerde bedrag kunt bepalen en een passende vergoeding kunt ontvangen bij eventuele schade. Door middel van een taxatie wordt ervoor gezorgd dat je het juiste uitkeringsbedrag ontvangt en dat je niet minder krijgt dan de bedrijfsmiddelen waard bleken te zijn.

Het afsluiten van de inventaris- en goederenverzekering van Zurich Insurance

Heb je interesse in de inventaris- en goederenverzekering van Zurich Insurance? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze deskundigen zullen vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen om het verzoek te bespreken. Ze zullen al je wensen en behoeften doornemen, zodat er een passende verzekering kan worden afgesloten.

Scroll naar boven