Particulier

Graafmachineverzekering

Het verzekeren van je werkmateriaal is verplicht. Met de graafmachine verzekering voldoe je aan de verplichting om je een graafmachine te verzekeren.

Een graafmachine verzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Graafmachineverzekering

Wat is de graafmachineverzekering?

Een graafmachine verzekeren is een voorbeeld van de werkmaterieelverzekering, waarmee je de schade aan anderen door je graafmachine dekt. Je hoopt als ondernemer een veilige werksituatie te creëren wanneer je met verschillend werkmaterieel werkt, maar helaas is een ongeluk altijd mogelijk. Door een graafmachineverzekering af te sluiten, ben je verzekerd voor de kosten nadat je aansprakelijk wordt gesteld voor de schade. Dit kan gaan om letselschade of schade aan iemands eigendommen. Letselschade kan snel oplopen tot tienduizenden euro’s, waar je als ondernemer niet op zit te wachten.

  

Een graafmachine verzekeren is in Nederland wettelijk verplicht. Deze verplichte dekking is de WA-dekking, waardoor je gedekt wordt wanneer je wettelijk aansprakelijk wordt gesteld. Alle motorrijtuigen in Nederland moeten minimaal een WA-verzekering hebben. Een graafmachine verzekeren betekent minimaal een WA-verzekering, maar het is mogelijk om de verzekering uit te breiden met andere dekkingen, waardoor je verzekerd bent voor meerdere situaties.

 

Ben je benieuwd in welke situaties je verzekerd bent met de graafmachineverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten kunnen je helpen met het verstrekken van informatie en bij het afsluiten van de gewenste verzekering.

Verschillende dekkingen van de graafmachineverzekering

Een graafmachine verzekeren zorgt ervoor dat je minimaal WA-verzekerd bent. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade aan derden die ontstaat door jouw graafmachine. Deze aangerichte schade valt niet onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, wat vaak wordt gedacht. De WA-dekking is wettelijk verplicht voor graafmachines. Het is mogelijk om de verzekering uit te breiden door andere dekkingen op te nemen in het verzekeringspakket.

 

Een uitgebreidere dekking dan de WA is de WA beperkt cascoverzekering. Met de WA beperkt cascoverzekering ben je verzekerd tegen schade die ontstaat door:

  • Brand
  • Diefstal
  • Schade door weersomstandigheden
  • Ruitschade

De laatste dekking is de volledige cascoverzekering. Deze dekking zorgt ervoor dat je verzekerd bent voor schade die je zelf hebt veroorzaakt en waarvoor je niemand aansprakelijk kunt stellen.

 

Wil je niet alleen je graafmachine verzekeren, maar ook ander werkmaterieel? Neem dan een kijkje bij de heftruckverzekering en de tractorverzekering.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Graafmachineverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Het afsluiten van een graafmachineverzekering

Wil je jouw graafmachine verzekeren? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met onze verzekeringsspecialisten. Onze specialisten nemen je financiële belangen zeer serieus. Wij helpen je daarom graag bij het afsluiten van een verzekering.

 

De adviseurs gaan graag met je in gesprek zodat ze kunnen achterhalen of de graafmachineverzekering en de verzekeraar bij jouw wensen en behoeften passen. Hierdoor krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd, en sluit je de verzekering tegen de best mogelijke premie af.

Enkele tips voor je graafmachineverzekering

Scroll naar boven