Particulier

Bedrijfspand verzekeren

Een bedrijfspand verzekeren is een verstandige keuze, omdat het bedrijfspand een grote waarde vertegenwoordigd. De mogelijke risico’s zoals brand kunnen enorme kosten met zich mee brengen zonder bedrijfsgebouwverzekering.

Een bedrijfspand verzekeren?

Klik op onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Bedrijfspand verzekeren

Waarom een bedrijfspand verzekeren?

Het verzekeren van een bedrijfspand is een overweging die je zeker moet maken als ondernemer. Een bedrijfspand heeft een grote waarde en kost een ondernemer vaak veel geld. Wanneer er schade ontstaat aan het bedrijfspand, zullen de kosten daarom ook erg hoog oplopen. Bijvoorbeeld bij brand, waterschade of stormschade kan het voorkomen dat je tienduizenden euro’s, of nog heel veel meer, schade hebt aan je gebouw. De gevolgen van schade aan je bedrijfsgebouw zijn nog vervelender en kunnen ertoe leiden dat je tijdelijk niet aan de slag kunt, waardoor je als ondernemer een moeilijke tijd tegemoet kunt zien.

 

Het verzekeren van een bedrijfspand biedt alleen dekking voor de schade die optreedt aan het gebouw zelf. Het gaat niet om de schade aan de producten of inventaris die zich in het gebouw bevinden. Als je dit wilt verzekeren, zul je een inventaris- en goederenverzekering moeten afsluiten in plaats van je bedrijfspand te verzekeren. Het verzekeren van een bedrijfspand zorgt ervoor dat je gedekt bent voor mogelijke financiële schade nadat je bedrijfspand bijvoorbeeld door brand of stormschade is getroffen. Wil je een verzekering afsluiten die de kosten dekt nadat je bedrijf stil is komen te liggen door een brand? Neem dan een kijkje bij de bedrijfsschadeverzekering.

Taxatie en premie bij het verzekeren van een bedrijfspand

Het verzekeren van een bedrijfspand is voor elke ondernemer een verstandige optie, maar het is belangrijk om te weten dat er verschillende zaken moeten worden geregeld voordat je de verzekering afsluit. Voordat je overgaat tot het verzekeren van jouw bedrijfspand, wordt het aangeraden om je bedrijfspand te taxeren of een waardebepaling te laten doen. Bij het verzekeren van een bedrijfspand is het namelijk nodig om een verzekerde waarde op te geven die overeenkomt met de waarde van jouw bedrijfspand. Wanneer je verkeerd taxeert en je pand een te lage waarde toekent, ben je onderverzekerd. Dit betekent dat je bij schade minder uitgekeerd krijgt dan de werkelijke waarde van je pand, waardoor je het verschil zelf moet compenseren. Een correcte taxatie is essentieel bij het verzekeren van een bedrijfspand en zorgt ervoor dat je bij schade het juiste bedrag uitgekeerd krijgt.

 

Bij het verzekeren van een bedrijfspand kan de premie aanzienlijk variëren. Dit komt door verschillende factoren die een rol spelen bij het verzekeren van het bedrijfspand. De belangrijkste factor is de herbouwwaarde van het bedrijfspand. Het verzekeren van een bedrijfspand ter waarde van €350.000 zal over het algemeen een lagere premie hebben dan een pand ter waarde van €550.000. Ook de locatie en omgeving van het bedrijfspand hebben invloed op de premie. Het is daarom verstandig om je bedrijfspand te laten taxeren door een expert, zodat er geen verkeerde inschatting wordt gemaakt. Een eigen inschatting kan ervoor zorgen dat je niet voldoende verzekerd bent voor jouw bedrijfspand.

 

Wil je meer weten over een bedrijfsgebouwverzekering? Vul dan het offerteverzoek in en kom in contact met onze verzekeringsdeskundigen. Het verzekeren van een bedrijfspand kan complex zijn, maar onze adviseurs helpen je graag bij het verzekeren van je bedrijfspand.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Bedrijfspand verzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Preventie-eisen voor het verzekeren van een bedrijfspand

Bij het verzekeren van een bedrijfspand kunnen er bepaalde voorwaarden van toepassing zijn waar je aan moet voldoen. In de voorwaarden kan staan dat preventieve maatregelen nodig zijn en zelfs verplicht zijn. Wanneer je niet voldoet aan de preventie-eisen, krijg je geen vergoeding voor de schade of een lagere uitkering dan normaal. De preventiemaatregelen worden genomen om de kans op schade te verminderen, waardoor er minder vaak uitgekeerd hoeft te worden. Hierdoor is de premie lager, want als er geen preventiemaatregelen zouden worden getroffen, zou de premie aanzienlijk hoger zijn.

Wil je jouw bedrijfspand verzekeren?

Heb je interesse om jouw bedrijfspand te verzekeren? Vul dan het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsdeskundigen van EVR. Onze verzekeringsadviseurs nemen jouw financiële belangen zeer serieus en helpen je bij het verzekeren van je bedrijfspand. Wij willen je graag ondersteunen bij het verzekeren van een bedrijfspand, zodat je niet voor hoge financiële kosten komt te staan na schade.

 

Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om te achterhalen of de gekozen verzekering en verzekeraar bij jouw wensen en behoeften passen. Zo krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd, en kun je jouw bedrijfspand verzekeren tegen de best mogelijke premie.

Enkele tips om je bedrijfspand te verzekeren

Scroll naar boven