Particulier

Aanhangwagenverzekering

Met de aanhangwagenverzekering ben je verzekerd voor de schade aan de aanhangwagen die ontstaat door diefstal, brand of vandalisme.

Een aanhangwagen-verzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Aanhangwagenverzekering afsluiten?

Wat is een aanhangwagenverzekering?

Het afsluiten van een aanhangwagenverzekering is niet verplicht, omdat je niet per se een aparte verzekering nodig hebt voor je aanhangwagen. Toch kan je ervoor kiezen om een aanhangwagen te verzekeren. Met een aanhangwagenverzekering verzeker je de aanhangwagen voor schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, diefstal of vandalisme. Ook biedt de aanhangwagenverzekering dekking voor schade die ontstaat door eigen toedoen. De aanhangwagenverzekering is een vorm van de werkmaterieelverzekering net zoals een oplegger, paardentrailer en boottrailer.

Waarom kiezen voor een aanhangwagenverzekering?

Met de autoverzekering WA ben je verzekerd voor de schade die je aanbrengt bij een ander. Een aanhangwagen is meeverzekerd binnen deze dekking, waardoor je niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de schade. Maar waarom dan kiezen voor een aanhangwagenverzekering? Deze verzekering biedt namelijk dekking voor schade aan de aanhanger. Door de aanhanger apart te verzekeren, zorg je ervoor dat je verzekerd bent voor schade aan de aanhanger die ontstaan door o.a. brand, diefstal en vandalisme. De aanhangwagenverzekering is een volledig casco verzekering, waardoor je voor de meeste situaties verzekerd bent.

Wat is er verzekerd met de aanhangwagenverzekering?

Voordat je de verzekering afsluit is het belangrijk om te weten in welke situaties je wel of niet verzekerd bent. Doordat er overlapping is met de WA autoverzekering kan het voor verwarring zorgen. Wij benoemen daarom graag de situaties waarin je wel verzekerd bent:


  • Diefstal van de aanhanger
  • Schade door inbraak
  • Schade door brand
  • Waterschade
  • Schade na een aanrijding

Er zijn ook situaties waarin je niet verzekerd bent met de aanhangwagenverzekering:


  • Er ontstaat schade door slecht onderhoud
  • Schade die ontstaat door joyriding
  • Schade door diefstal of inbraak terwijl de aanhanger niet goed was afgesloten

Ben je benieuwd in welke situaties je nog meer wel of niet verzekerd bent? Vul een offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de gewenste informatie over de verzekeringen.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Aanhangwagenverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Aanhangwagenverzekering afsluiten

Heb je interesse om een aanhangwagenverzekering af te sluiten? Vul het offerteformulier in en kom in contact met onze verzekeringsspecialisten. Onze verzekering specialisten helpen je graag en nemen je financiële belangen serieus. De specialisten helpen je bij het zoeken van de beste passende verzekering en voorzien je van informatie waar nodig. 

 

Door in gesprek te gaan met de adviseurs kunnen ze erachter komen of de verzekering en verzekeraar past bij jou wensen en behoefte. Hierdoor krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of over verzekerd en sluit je de verzekering voor de best mogelijke premie af.

Enkele tips voor je aanhangwagenverzekering

Scroll naar boven