Particulier

Bestuurdersaansprakelijkheids-verzekering VvE

Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE ben je verzekerd voor de fouten die gemaakt worden door het bestuur.

Een bestuurders-aansprakelijkheids-verzekering VvE afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw VvE.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE

Wat is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE?

Als VvE-bestuurder heb je verantwoordelijkheid en loop je het risico dat je een verkeerde beslissing neemt. Het is mogelijk dat de verkeerde beslissing vervelende gevolgen heeft en dat je uiteindelijk risico loopt met je eigen privévermogen. Dit kan komen door schade die ontstaat na een verkeerde beslissing of doordat er fraude wordt gepleegd door een medebestuurslid. Door deze acties kan het voorkomen dat je in verweer moet over de aansprakelijkheid, met als gevolg beslaglegging op je privévermogen. Door de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE af te sluiten, ben je verzekerd voor de kosten die gemaakt moeten worden tijdens het verweer. De verzekering is geschikt voor elke soort VvE, groot of klein maakt niet uit, want elke VvE heeft risico’s waarvoor je aansprakelijk gesteld kunt worden.

Waarom de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE?

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE zorgt ervoor dat bestuurders geen financieel risico lopen met hun privévermogen door hun functie. Fouten die gemaakt worden door het bestuur worden gezien als ‘onbehoorlijk bestuur’ en kunnen financiële gevolgen hebben. Je kunt privé aansprakelijk worden gesteld, waardoor het mogelijk is dat je uit je eigen zak de financiële schade van de bestuursfout moet betalen.

 

Het is belangrijk om een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten wanneer je de functie van bestuurder uitoefent. Je wilt namelijk niet dat er inbreuk wordt gemaakt op jouw privévermogen na een vervelende fout. Wanneer je de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE hebt afgesloten, ben je verzekerd voor de volgende situaties:

  • Wanneer er sprake is van een niet goed uitgevoerde taak door een bestuurslid.
  • Wanneer er onzorgvuldig gehandeld is tegenover andere personen.
  • Wanneer er sprake is van nalatigheid door het bestuur.
  • Je bent verzekerd voor de wettelijke bestuudersaansprakelijkheid.

Ben je benieuwd in welke situaties je nog meer verzekerd bent en wanneer niet? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten kunnen je verder helpen met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE, zodat jij weet of de verzekering bij jou past.

Verschil bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE en aansprakelijkheidsverzekering VvE

Met de aansprakelijkheidsverzekering VvE ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die ontstaat door het gebouw. Dit kan gaan om schade aan de spullen van bezoekers of bewoners, maar ook om schade aan deze personen zelf. Je bent verantwoordelijk voor de financiële schade die ontstaat door het ongeval dat veroorzaakt wordt door het gebouw. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE biedt dekking voor de eventuele vermogensschade die ontstaat na een verkeerd genomen beslissing door het bestuur.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE vergelijken

De voordelen van Verzekering.nl

Er zijn verschillende verzekeraars die de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE aanbieden. Verzekering.nl wil graag dat jij de verzekering bij ons afsluit. Wij hebben het volgende te bieden, waarom je voor Verzekering.nl moet kiezen:

  • Verzekering.nl is een deel van de EVR groep. EVR is een financiële dienstverlener met ruim 88 jaar ervaring en heeft verschillende specialisten in dienst met veel verzekeringskennis.
  • EVR heeft verschillende ervaren verzekeringsadviseurs en specialisten in dienst die de financiële belangen van potentiële klanten graag willen behartigen.
  • De adviseurs van EVR gebruiken duidelijke communicatie en laten altijd weten waar je aan toe bent. Door de uitstekende verzekeringskennis van onze verzekeringsadviseurs ben je nooit onder- of oververzekerd en heb je een verzekering voor de best mogelijke premie.

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE afsluiten

Heb je interesse om de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en onze verzekeringsadviseurs zullen contact met je opnemen over het offerteverzoek. De verzekeringsadviseurs van EVR nemen de financiële belangen van potentiële klanten erg serieus. Wij helpen je daarom graag met het afsluiten van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE. De adviseurs gaan graag met je in gesprek, zodat ze kunnen achterhalen of de verzekering en verzekeraar passen bij jouw wensen en behoeften. Hierdoor krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd. Je sluit de verzekering af voor de best mogelijke premie.

Enkele tips voor je bestuurders-aansprakelijkheidsverzekering VvE

Scroll naar boven