Voorraadverzekering

De voorraadverzekering biedt dekking voor schade aan de voorraad door bijvoorbeeld brand, water of diefstal.

Voorraadverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Voorraadverzekering

Wat is een voorraadverzekering?

Het opslaan van voorraad in je bedrijfsruimte brengt verschillende risico’s met zich mee. Zo is het mogelijk dat er schade optreedt aan de voorraad, waardoor de voorraad niet meer geschikt is voor de verkoop. Hierdoor loop je als ondernemer veel omzet mis en moet je extra kosten maken om de voorraad opnieuw in te kopen. Door deze verzekering af te sluiten dek je het risico op schade aan de voorraad. Met de voorraadverzekering hoef je de financiële schade aan de voorraad niet zelf te betalen, waardoor je als ondernemer financieel niet in de problemen komt.

  

De voorraadverzekering is een verzekering die de schade aan de voorraad van een onderneming dekt. Je bent niet voor elke calamiteit verzekerd, maar wel voor de grootste risico’s. Met de voorraadverzekering ben je verzekerd voor schade aan de voorraad die ontstaat door waterschade, diefstal, vandalisme, brand en defecten aan een koelinstallatie. Per verzekeraar zitten er natuurlijk verschillende voorwaarden aangebonden, maar deze worden kenbaar gemaakt door de verzekeringsadviseurs.

Wanneer ben je niet verzekerd met de voorraadverzekering?

Het kan voorkomen dat je de voorraadverzekering hebt afgesloten, maar toch niet gedekt bent. Er zijn namelijk verschillende situaties waarin je niet verzekerd bent. Wij zetten deze situaties graag op een rijtje. Met de voorraadverzekering ben je niet verzekerd als:

  • Schade ontstaat door een natuurramp
  • Schade ontstaat door molest
  • Schade ontstaat door schimmel, virussen, ongedierte of bacteriën
  • Diefstal plaatsvindt zonder braakschade (diefstal door eigen werknemers)

Ben je benieuwd in welke situaties je nog meer niet verzekerd bent met de voorraadverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen de voorwaarden van de gewenste verzekering met je doornemen, zodat je weet in welke situaties je wel of niet verzekerd bent.

Verschil tussen voorraadverzekering en inventarisverzekering

Het verschil tussen de voorraadverzekering en de inventarisverzekering is dat ze bedoeld zijn voor twee verschillende soorten zakelijke producten. De voorraadverzekering dekt specifiek alleen de voorraad, zoals halffabricaten, het eindproduct en de voorraad die je hebt liggen.

 

Met de inventarisverzekering verzeker je alle zakelijke inboedel die je hebt, zoals bureaus, stellingen, meubels of laptops. Wil je zowel de inventaris als de voorraad verzekeren? Dan is de inventaris- en goederenverzekering geschikt voor jouw bedrijf.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Voorraadverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Voorraadverzekering afsluiten

Heb je interesse om een voorraadverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met onze verzekeringsspecialisten. Onze verzekeringsspecialisten nemen de financiële belangen erg serieus. Wij helpen je daarom graag met het afsluiten van een voorraadverzekering. De adviseurs gaan graag met je in gesprek, zodat ze erachter kunnen komen of de verzekering en verzekeraar passen bij jouw wensen en behoeften. Hierdoor krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd, en sluit je de verzekering af voor de best mogelijke premie.

Enkele tips voor je voorraadverzekering

Scroll naar boven